Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım ileride bir oğlum olur da sizin kafanızda bir kızla evlenirse dünyanın en şirret kaynanası ben olacağım. cidden bana şöyle deseler yapacağım varsa da yapmam, alacağım varsa da almam
Derdi senimi gerdiAmann ne lafini yaptin be aldirsaydin keşke. Eşinin başina kalkiyorsan bunlari vay adamin haline...
Be li falan konusma lutfen banaAmann ne lafini yaptin be aldirsaydin keşke. Eşinin başina kalkiyorsan bunlari vay adamin haline...
Hee üzüldüm vallaEsim
Derdi senimi gerdi
kayıvalide iflat etti bu durumda. bir kulot 60 lira falan orada.)
Arkadasim biraz terbiye biraz uslupEsim
Derdi senimi gerdi
kayınvalideme sözlü olduğum sürece tek bir çöp bile aldırmadım, oğlundan ayrıldım 2 yıl oldu 2 gün önce annemlerin evlilik yıl dönümüydü aradı tebrik etti, beni özlediğini bir gün onu görmeye gitmemi söyledi.Hic bisey aldirmiyanlar umarim el ustundedirler.... herkese hayirli iftarlar
Hic bisey aldirmiyanlar umarim el ustundedirler.... herkese hayirli iftarlar
Ben de hiçbir şey aldırmadım ayrıca aldırmak ne demek değerimi parayla pulla çulla çaputla mı ölçeceğim. Eşimin ailesi sözümün üzerine söz söylemez eşim de öyle. Onlardan küçük olmama rağmen saygı gösterirler. El üstünde tutmaktan kastınız buysa eğer.Hic bisey aldirmiyanlar umarim el ustundedirler.... herkese hayirli iftarlar
Varya beni tuttu tuttu pazara alisverise götürdü dusun yani sudyenimi donumu ordan alcakmisim. Artik dedim en son ben bu yasima kadar pazardan giyinmedim kaldi ki gelin olcam ben aldiklarinizi insan icine cikarcaksiniz utanmicakmisiniz dedim esime. Kaynanama bisey demedim hic. Ama keske deseymisim o zamanlarda. Ben oyle diyince beni magazaya götürdü ilcede zaten ufak bi magaza. Ben bi sudyen takimi aldim 30 tl. Düşünün sadece 1 tane. Sonra 1 tanecikte atlet kilot takimi aliyim dedim ucuz yolli sey bak dedi bana. Yaa ben cok bisey istemedim ki millet 10 adet alirken ben bi tanecik ama ceyize konulcak sekilde alim dedim. Almadi bana onu. Gittik bimden kilot aldik :) sonra ben cok içerledim gittim hemen esimin kredi kartini aldim o ne almadiysa gittim aldim hepsini.. ama tabi suan hepsini biz oduyoruz orasi ayri konu. Kendine dugune pantolon bakti kac sergi gezdirdi bana begenmedi sonra bana dedi ki sizle bende gelirim canakkaleye ordan alirim dedi. Benim basimdan asagi kaynar su dokuldu. Dedim hani seni araba tutuyodu bana gelmiyonda kendin olunca nasıl gidiyin dimi dedim. Ama varya hakkimi helal etmiyorum.. ben durumlarini bildigim icin zaten once fiyat sorardim. 3 tane alincaksa 1 tane alirdim. Bana deseydi kizim bak al gelin olcaksin icinde kalmasin deseydi ben alcam varsada almazdim gonlumu hos tuttugu icin. Ama o dul kari alir gibi nerden kissak diye bakti.. sakin bak sakin annen ne diyosa onu yap sakin ona kizma.. ben simdi basimi duvara duvara vuruyorum anacigimi dinlemedigim icin
Cok sukurHic bisey aldirmiyanlar umarim el ustundedirler.... herkese hayirli iftarlar