- 22 Mayıs 2014
- 2.585
- 1.737
Bir coraba muhtacliktan değildir bu adettir görenektir. Diyen olursa alır cevabını. Bir de şunu anlamıyorum şimdi nedir bu hep kendiniz yapın davalarıni. Gelinle damat yapacakmis herseyi kimseden bişey beklemiycekmis .Oldu canım aileler niye var. Borç yıkmak için mi. O zamansa hiç düğünde de kıç baş sallamiycaklar biz yaptık edasıyla. Içinde ukte bırakma herseyini al.Simdi size de derler bi okuze coraba muhtac miydiniz diye merak etmeyin :) biz muhtac oldufumuz icin beklemedik onlari cevremizden gordugumuz icin.. ama anlamiyo burdakiler ne diyeyim ki.. ama ahdim var bi erkek evladim olursa herseyi yapicam gelinime icinde hic bir ukte birakmayacagim
sanırım ileride bir oğlum olur da sizin kafanızda bir kızla evlenirse dünyanın en şirret kaynanası ben olacağım. cidden bana şöyle deseler yapacağım varsa da yapmam, alacağım varsa da almamBir coraba muhtacliktan değildir bu adettir görenektir. Diyen olursa alır cevabını. Bir de şunu anlamıyorum şimdi nedir bu hep kendiniz yapın davalarıni. Gelinle damat yapacakmis herseyi kimseden bişey beklemiycekmis .Oldu canım aileler niye var. Borç yıkmak için mi. O zamansa hiç düğünde de kıç baş sallamiycaklar biz yaptık edasıyla. Içinde ukte bırakma herseyini al.
Sizin gibiler yüzünden zaten bütün gelin ve damatlar gırtlaga kadar borç içinde ya. Cevap yazma bence sana gelin gelir mi onu düşün.sanırım ileride bir oğlum olur da sizin kafanızda bir kızla evlenirse dünyanın en şirret kaynanası ben olacağım. cidden bana şöyle deseler yapacağım varsa da yapmam, alacağım varsa da almam
Böyleleri aynaya bakmaz, kendini bilmez ama bu halleriyle bir de değer, kendi kızı gibi sevilmeyi bekler. Ben anlamıyorum bu neyin kafasıdır. Evlat olsa sevilmez, ama kayınvalideye ettiği laf ve çirkin tavırlarla sevilmeyi bekliyorlar. Araştırılası bir kafa yapısı cidden. :)sanırım ileride bir oğlum olur da sizin kafanızda bir kızla evlenirse dünyanın en şirret kaynanası ben olacağım. cidden bana şöyle deseler yapacağım varsa da yapmam, alacağım varsa da almam
parasıyla değil mi, basar parayı alırız en alasını, aslan gibi oğlumaSizin gibiler yüzünden zaten bütün gelin ve damatlar gırtlaga kadar borç içinde ya. Cevap yazma bence sana gelin gelir mi onu düşün.
O akilsizliktan oyle canim aileler yuzunden degilSizin gibiler yüzünden zaten bütün gelin ve damatlar gırtlaga kadar borç içinde ya. Cevap yazma bence sana gelin gelir mi onu düşün.
yok vallaha hiç hoşlanmadığım şeyler bu para muhabbetleri, ne kadar ayıp onu almadı bunu almadı. hani gelin arkamdan don almadı dese derim noluyo, niye ben alıyorum kazık kadar kadının donunu ayıp yahu.Böyleleri aynaya bakmaz, kendini bilmez ama bu halleriyle bir de değer, kendi kızı gibi sevilmeyi bekler. Ben anlamıyorum bu neyin kafasıdır. Evlat olsa sevilmez, ama kayınvalideye ettiği laf ve çirkin tavırlarla sevilmeyi bekliyorlar. Araştırılası bir kafa yapısı cidden. :)
Hhahaha marilyn gene dokturmussun akilli bacim helal olsunparasıyla değil mi, basar parayı alırız en alasını, aslan gibi oğluma
hayır ne diyeyim yani. napak öküzü çomarı satıp geline bayılcaz demek ki, kısmetHhahaha marilyn gene dokturmussun akilli bacim helal olsun
Sen baslik parasini biriktirmeye basla ben de hazirladim tahta bavulumu boyuk sehre gidip para kazanacaaaammalum benim oglan yolda
nişanlı kızın konturunu nişanlısı alırmış.gerçekten daha şimdiden yoruldum herşeyden herşeyde bir proplem bir sorun
Nişanlımın maddi durumu mu dersiniz kıskanç görümcem mi dersiniz herşeyin ucuza kaçmalarımı dersiniz..
Neler neler Onlar kendilerine göre haklılar bizde kendimize göre haklıyız
Bugün ki canımı sıkan olay ise Annemm.. Bayram geliyor malum bayramlık almak istedim
Nişanlım laf arasında gider alırız felan filan dedide daha doğrusu ben onun almasını istemedim laf değiştirdim vs. Birde ne ara alacak yani işten güçten..
Bugün Annem hemen laflara başladı ilk defa nişanlı kızın nişanlılığını annesinin aldğını görüyorum.. böyle bir saçmalık yok olamaz birisi duysa bilse kınar... ayıplar... böyle saçmalık yok
Nişanlı kızın konturunu harçlığını bayramlığını nişanlısı alır.!!!! Bu kadarr da yüklenilmez bana.. ( Babam vefat etti tek kızım kardeşim yok annem cocuk bakıyor yetim aylığım var bu şekilde geçiniyoruz çok şükür durumumuz iyi)
Annem mi abartıyor yoksa haklı mı bilmiyorum ister istemez benim canım sıkılıyor çok saçma değil mi nişanlıma ne ki benim bayramlığımdan almak zorunda değil ki ?? yoksa tam tersimi bilemeiyorum inanın ben mi çok fedakarlık tolerans gösteriyorum bilmiyorum
Niişan bohçasndada ne ayakkabı ne canta alınmıştı benim için sıkıntı değil ama annem bunları getiriyor ve önüme seriyor ne yapmalıyım gerçekten bunaldım
eylülde düğünüm var ama ben hiç mutlu olamıyorum
Benim için bunlar çok saçma şeyler ama ailem üzerine düşüyo Adet diyor geçiyor
Bu arada ben çalışmıyorum yeni mezun oldum kpss gireceğim inşallah
Boyle akilli anasi olan kiz her turlu alinir canim senin gibi dusunsun yeterlihayır ne diyeyim yani. napak öküzü çomarı satıp geline bayılcaz demek ki, kısmetişin zor valla. benimki kız olsa bari
kayıvalide iflat etti bu durumda. bir kulot 60 lira falan orada.)madem adetten bende kaynanama victoria secrettan çeyiz düzdüreyim bari
Amann ne lafini yaptin be aldirsaydin keşke. Eşinin başina kalkiyorsan bunlari vay adamin haline...Kime nasil konusacgimi sizden ogrenecek degilim siz bisey aldirmadiniz diye herkes oyle yapacak diye bi kural yok.. bizim burda boyleydi arkadas var mi bi mahsuru????
Nasıl da tam benlik yazmışsın benden sana gelsin marilynbekarım ama sözlendim ayrıldım. kayınvalidenin bir çöpünü görmedim, cimriliğinden değil, istemediğimden, sözüm yapılacağı mekanı kendim tuttum. misafirlerin yemek parasını kendim verdim, sözlümün takım elbisenini ben aldım.
kayınvalide kayınpederin 3 gün önceden haberi oldu her şeyden. söz yüzüğü bile almadılar, sözlümün bana önceden aldığı yüzüğü taktım o gece, nişanda alırız dediler ki nişan olsaydı da aldırmazdım, ikimiz de çalışıyorduk kendimiz alır öderdik.
bazı insan kendi işine başkasını karıştırmak istemez efendim. öyle bekara karı boşamak kolaydır işi değil yani bu.
tekrar evlenmeye karar verecek olsam tekrar bir şey yaptırmam.
karşı tarafa yaptırırsam annem babamın da yapması lazım annem 64 babam 69 yaşında ikisi de emekli. beni okuttular meslek sahibi ettiler, dahasına gerek yok.
ben aileme damadın donunu, pijamasını aldırmam, beğenmeyen küçükoğluna almasın.