Nişanlı Kızın Bayramlığını Nişanlısı Alır...!!!

Dul kadınlar bu kadar değeri haketmiyor galiba. İlk defa evlenenin her dediği olmalı ama 2.ye filansa çul çaputla gitse de olur.
Da böyle ezbere değer olmuyor be ya. değer görmek bir şeylerin sonucudur. İnsanlara kendini sevdirirsin, iyisindir, değer görürsün. Öyle dul, bekar diye etiketle olmuyor.
Ben de zorla değer bekleyenlere hastayım. Değer vermek saygı göstermek gibi mecbur olunan bir şey değil yani. Gelinisin diye saygı duyarlar, ama kişisel olarak değer vermek zorunda değiller. Hele hediyeye mecbur tutulmak zorunda hiç değiller. Değer istenmez, kazanilir.

Nişanlı kızın bayramlığını nişanlısı mı alır?Zorunluluk mu yani bu?Hem bayramlık mı kaldı yav...Hiç haberim yok benim böyle tuhaf gereksiz adetlerden ya,günün birinde evlenirsem bedavaya gideceğim korkarımo_O

Nisanli kizin bayramligini erkek tarafi alsa bu seferde istedigimi almadilar diye huzursuzluk cikar.. Ben mor begendim o al aldi. Ben kurdale istedim o dantel begendi vs vs..

kuzenımın sevgılısı de alıyor
hatta anasıyla bırlıkte kıyafet alısverısıne cıkıyorlar.
ben de '' oha kızım daha neler , bir yüzük takın ondan sonra ne alıcaklarsa alsınlar' dedım :KK53:

benım kuzenin keyfı yerınde yaa :KK70:

Ay hala bu konu gündemde mi ? Bayram gelecek yahu..gidin alın kendi bayramlığınızı..
Nişanlınız, kişisel ihtiyaçlarınızdan sorumlu değil. Kontörmüş,bayramlıkmış falan.

Asalak kadın zihniyetinden kurtulun. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun artık.

X