- 15 Kasım 2012
- 124
- 164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin gibiler yüzünden zaten bütün gelin ve damatlar gırtlaga kadar borç içinde ya. Cevap yazma bence sana gelin gelir mi onu düşün.
haklisiniz, aynen bende cinnete geliyorum buradaki bazi yorumlari gorunce. Umutsuzluga kapiliyorum, benim gül gibi misler gibi yaşadığım hayatim varken sirf diger kadinlari da hayati daha esit, daha adil sartlarda olsun diye hayatimi kadin mucadelesine adadim. Yeri geliyor kocami ihmal edip bu dava pesinde kosuyorum. Evde bos oturacagim yerde bir kisiye ulassam kardir diye buraya ve baska paylasim yerlerine yaziyorum. Ama yok. Bazen diyorum ben kime neyi kazandirmaya çalışıyorum? Kadinlarin kendilerine bicilen bu sex objesi rolunu, bakilmaya mecbur olan imajini anlayamiyorum. Hala yaziyorlar alsin tabi adet yerini bulsun diye.. anlamiyor musunuz o adet yerini bulunca o kvdenin de gelecekte diger adetleri tamamlamaya hakki oluyor. Hem adet denilen sey uzun sure halk tarafindan uygulanmis, kabul gormus seyler degil mi? Hadi bugunden itibaren biz belirleyelim oyleyse herkes buna uysun. Kimse bohca mohca yapmasın. Bunlar kadini asagilayan seyler nolur bi farkina varin ey kadinlar. Benim kvdem bana sadece kupe almak icin cok israr etti, gelinin kulagi bos durmasin diye. Inanin ben onu bile almasindan rahatsiz oldum kendim aldim taktim. Neden daha yeni tanidigim biri benim eksigimi kapatsin ki? Benim ailem, kendi iradem, birey olarak varligim yok mu? Hayret ediyorum bu matematigi kadinlar nede anlamiyor? Evlenirken donunuzu bile kv alsin istiyorsunuz, evlendikten sonra ev bile alsaniz fikrini dahi soylese telleniyorsunuz. E bu ne yaman celiski... yattigin yatagin, ustundeki geceligin parasini veren kisi o yatak odasina coktan dahil olmustur bile...İnanın burada açılan aynı konulu her başlığa girip okuyup sinirden saçımı başımı yoluyorum. Çok benzer yorumlarım var sizinle. Lafa gelince çok muhafazakar bir toplumuz ama cümbür cemaat alışverişe gidip kocamla sevişirken onu baştan çıkaracağım dantelli donumuzu ve sütyenimizi hep beraber beğenip kaynanamıza aldırıyoruz. Çünkü gelenek bu. Çünkü eskiden beri ananelerimiz, annelerimizde hep victoria secret tan yaparlarmış nişan alışverişini. Hey allahım ya valla çok komik insanlarız
Valla.Niye borç içindeler biliyor musunuz
Başkalarına gösteriş olsun diye eşya alıp düğün vs yaptıkları için
Kendileri oturmazlar ama avangard mobilyaları vardır kendileri de küçücük odada köşe takımında tıkılıdırlar zira diğeri misafirliktir
En son model olmalıdır blender; bir alt olursa "eski moda" dır çünkü
Perdeler halılar bilmem kaç bin liralıktır; gösterecekler ya
Sana kimse hakaret etmedi sen kendin cirkeflestin farkindaysan. Ne ceyizmis arkadas ya neler yaptiriyor insana. Herkes bu orfu adeti isine geldigi gibi kullaniyor. Bu ceyiz olayi dinimizce mihir olarak gecer ordan gelen bir gelenek ama o da cok cuzi bir miktar. Don kilot filan yok icinde. Eskiden kadin calismazmis erkek en gec 20 yasinda evlenirmis aile de yuvalarini kurarmis. Simdi herkes calisip disiyle tirnagiyla kimseden bisey beklemeden evleniyor. Kendine guvenmen evlenmesin arkadas ya bu kadar basit kimse kimsenin yuvasini kurmak zorunda degil. Ha hediye gelir icinden gelir insanlarin yaparlar amenna ne guzel ama buna guvenip nasil evlilik yoluna girilir anlamiyorum gercekten...Ya ben anlamiyorum siz bana olan hakareti ediyosunuz ben karsilik verince edepten bahsediyosunuz... yazik cok yazik