Burda sevgilinin davranışı duruşu daha önemli kızdan ziyade
Sevgilin ne istediğini biliyorsa sorun olmaz ancak kız kendi kendine gelin guvey olur
Direk ayırmak istemiyordurda
Ayrılırsanızda yasınızı tutmayacağı ortada
Ona göre tepki alın
Çok samimi olmayın
Bi sey soylucem ama yanlis anlamayin
Acaba sevgiliniz " Bak beni birakirsan taliblerim cok ona gore " izlenimi verip sizi kiskandirmayami calisiyor ??? Erkekler bayilir boyle seylere
Evet onu da yaptığını düşünüyorum. Kıskandırmak istemesinin temel nedeni bu olsa gerek. Yoksa neden desin ki? Zaten deli gibi kıskancım. Bunu biliyor üzerime geliyor. Yakında isyan bayrağını çekeceğim
Ben ozellikle bu secenege yogunluk verin derim ki buyuk ihtimalle oyle gibi geldi direk okudugumda bana ...:))))
Umursamamis gibi yapin bak nasil delircek :)))))
Onla gorusmesini yasakla
Umursamamış gibi yapınca adım sevmiyora çıkıyor :) Başka bir seçenek bulsak. Aynını bende ona yapsam :)
O zaman bence ona ozguveninizle yaklasin
... Ben senden de sevginden de eminim dercesine ...
sen benim icin ben senin icin deli divane oldukca tum kizlar pervane olsa ne yazar ...
Beni sen ve sevgin ilgilendirir imaji cizin ... SAKIN PANIGINIZE SAHIT OLMASIN EGOSU COSARDA COSAR ... COK EMIN VE SAKIN OLUN ... O KIZLARLA BIR DAHA GORUSMEMIZE GEREK YOK O ZAMAN SEVGILIM GIBI RAHAT CUMLELER KURUN .... AMACINA ULASTIRMAYIN :)))
Haklısınız o an sinirime hakim olup bunu yapacağım, hatta en kısa zamanda :) Teşekkür
Haklısınız o an sinirime hakim olup bunu yapacağım, hatta en kısa zamanda :) Teşekkür ederim fikirleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?