• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kız ve sevgilim..

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Merhaba kızlar...
Benim bir derdin var. Başlıktan anlaşılacağı üzere kıskançlıkla ilgili. 4 seneyi aşkın hayatımda biri var. Birbirimizin her şeyini biliriz. Hem sevgili hem arkadaş gibiydik. Geçen ay bazı sıkıntılar yüzünden psikolojimiz bozulmuştu ayrıldık. Bir ay ayrı kaldık dayanamadık. Barıştığımız gün bana anlattıklarını kafama taktım.

Sevgilimin çok yakın, çocukluktan beri bitmemiş bir arkadaşlığı var. Bu arkadaşının sevgilisinin kardeşi, benim sevgilime aşıkmış. Bunu o arkadaşı biz ayrıyken sevgilime söylemiş. Sevgilime aşık olan kız da nişanlıymış. Bunu sevgilime söylerken ayrılacaklarını da söylemiş. Yani kız nişanlısından ayrılıp sevgilimle beraber olma hayalleri kuruyormuş. Bende çok sinir oldum. Sahte hesap açıp instagramda kızı takip ettim. Nişanlısı ile sarmaş dolaş fotoğrafları var ilanı aşk etmiş nişanlısına... Bu durum benim kafamı karıştırıyor. Acaba sevgilimin arkadaşı bizi ayırmak mı istiyor? Bunu ciddi ciddi düşünüyorum. Kafama takmamın nedeni bu tam olarak. Sevgilime güveniyorum. Sizce gerçekleri nasıl öğrenebilirim?

Sevgilin ne istediğini biliyorsa sorun olmaz ancak kız kendi kendine gelin guvey olur

Direk ayırmak istemiyordurda
Ayrılırsanızda yasınızı tutmayacağı ortada
Ona göre tepki alın
Çok samimi olmayın

Sevgilin ne istediğini biliyorsa sorun olmaz ancak kız kendi kendine gelin guvey olur

Evet kız kendi kendine gelin güvey olmuş ama kız nişanlı ve çevreye mutluyuz imajı veriyor. Sevgilimlik bir şey yok aslında. Arkadaşı söylemiş bunu ve o da bana söyledi. Böyle böyle diye büyük ihtimalle kıskanayım diye söyledi.

Direk ayırmak istemiyordurda
Ayrılırsanızda yasınızı tutmayacağı ortada
Ona göre tepki alın
Çok samimi olmayın

O arkadaşıyla hiç samimi değilim. Güvenmiyorum da açıkçası hep ayrılın diyen biriydi. Sevgilim sosyal medyaya fotomuzu koyduğunda kendi sevgilisiyle fotosunu koyardı anında.

Bi sey soylucem ama yanlis anlamayin
Acaba sevgiliniz " Bak beni birakirsan taliblerim cok ona gore " izlenimi verip sizi kiskandirmayami calisiyor ??? Erkekler bayilir boyle seylere

Bi sey soylucem ama yanlis anlamayin
Acaba sevgiliniz " Bak beni birakirsan taliblerim cok ona gore " izlenimi verip sizi kiskandirmayami calisiyor ??? Erkekler bayilir boyle seylere

Evet onu da yaptığını düşünüyorum. Kıskandırmak istemesinin temel nedeni bu olsa gerek. Yoksa neden desin ki? Zaten deli gibi kıskancım. Bunu biliyor üzerime geliyor. Yakında isyan bayrağını çekeceğim :D

Evet onu da yaptığını düşünüyorum. Kıskandırmak istemesinin temel nedeni bu olsa gerek. Yoksa neden desin ki? Zaten deli gibi kıskancım. Bunu biliyor üzerime geliyor. Yakında isyan bayrağını çekeceğim :KK70:

Ben ozellikle bu secenege yogunluk verin derim ki buyuk ihtimalle oyle gibi geldi direk okudugumda bana ...:))))
Umursamamis gibi yapin bak nasil delircek :)))))

Ben ozellikle bu secenege yogunluk verin derim ki buyuk ihtimalle oyle gibi geldi direk okudugumda bana ...:))))
Umursamamis gibi yapin bak nasil delircek :)))))

Umursamamış gibi yapınca adım sevmiyora çıkıyor :) Başka bir seçenek bulsak. Aynını bende ona yapsam :)

Umursamamış gibi yapınca adım sevmiyora çıkıyor :) Başka bir seçenek bulsak. Aynını bende ona yapsam :)

O zaman bence ona ozguveninizle yaklasin
... Ben senden de sevginden de eminim dercesine ...
sen benim icin ben senin icin deli divane oldukca tum kizlar pervane olsa ne yazar ...
Beni sen ve sevgin ilgilendirir imaji cizin ... SAKIN PANIGINIZE SAHIT OLMASIN EGOSU COSARDA COSAR ... COK EMIN VE SAKIN OLUN ... O KIZLARLA BIR DAHA GORUSMEMIZE GEREK YOK O ZAMAN SEVGILIM GIBI RAHAT CUMLELER KURUN .... AMACINA ULASTIRMAYIN :)))

O zaman bence ona ozguveninizle yaklasin
... Ben senden de sevginden de eminim dercesine ...
sen benim icin ben senin icin deli divane oldukca tum kizlar pervane olsa ne yazar ...
Beni sen ve sevgin ilgilendirir imaji cizin ... SAKIN PANIGINIZE SAHIT OLMASIN EGOSU COSARDA COSAR ... COK EMIN VE SAKIN OLUN ... O KIZLARLA BIR DAHA GORUSMEMIZE GEREK YOK O ZAMAN SEVGILIM GIBI RAHAT CUMLELER KURUN .... AMACINA ULASTIRMAYIN :)))

Haklısınız o an sinirime hakim olup bunu yapacağım, hatta en kısa zamanda :) Teşekkür ederim fikirleriniz için.

Back