Nişanlı erkek kardeşime aldığımız çeyizler

balaca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
982
1.296
39
xClc4sFASa.jpg C2mKkgwmu7.jpg ockAvCXG6f.jpg ockAvCXG6f.jpg btGHbMIcrL.jpg images.jpg keşke evlenmeden önce ben de burasını görseydim:KK51:
çeyiz alışverişi çok keyifli
biz de nişanlı erkek kardeşime çeyiz düzüyoruz
aynı kendime alır gibi hevesleniyorum
gelinimizin annesi ve babası küçükken vefat etmiş:KK42::KK43:
o yüzden daha bir özen göstermeye çalışıyoruz
yatak odası tekstil ürünlerinin tamamını almayı düşünüyoruz
şu ana kadar aldıklarımızı fırsat buldukça ekleyeceğim
düğünümüz nasipse eylül sonunda olacak

allah herkese ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canlarr

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1381654 Eki Görüntüle 1381655 Eki Görüntüle 1381657 Eki Görüntüle 1381657 Eki Görüntüle 1381658 Eki Görüntüle 1381659 keşke evlenmeden önce ben de burasını görseydim:KK51:
çeyiz alışverişi çok keyifli
biz de nişanlı erkek kardeşime çeyiz düzüyoruz
aynı kendime alır gibi hevesleniyorum
gelinimizin annesi ve babası küçükken vefat etmiş:KK42::KK43:
o yüzden daha bir özen göstermeye çalışıyoruz
yatak odası tekstil ürünlerinin tamamını almayı düşünüyoruz
şu ana kadar aldıklarımızı fırsat buldukça ekleyeceğim
düğünümüz nasipse eylül sonunda olacak

allah herkese ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canlarr

hosgeldiniz... hayırlı olsun inşAllah ne kadar güzel gelininizi de kendi öz kardesınız gibi düşünmeniz ailesine de Allahtan rahmet diliyorum hepsi cok güzel aldıklarınızın Allah kolaylık versin

hosgeldiniz... hayırlı olsun inşAllah ne kadar güzel gelininizi de kendi öz kardesınız gibi düşünmeniz ailesine de Allahtan rahmet diliyorum hepsi cok güzel aldıklarınızın Allah kolaylık versin
hoşbuldum
amin canım sağol
kız kardeşe çok özenirdim, inşallah öyle oluruz:nazar:

Aldıklarınızın hepsi çok güzel, hayırlı olsun kardeşiniz ve eşine.

bunlar da gelin kızımızın tek kişilik nevresim takımları(ilk ikisi karaca, sonuncusu sarev)
211-erguvan-fusya-800x993.jpg tiara-800x993.jpg 60008_buyuk_zoom.jpg

Gelininiz ne kadar da şanslı.. Maşallah size.. Rabbim daha güzellerini size nasip etsin inşallah :)

Gelininiz ne kadar da şanslı.. Maşallah size.. Rabbim daha güzellerini size nasip etsin inşallah :)
şans karşılıklı canım, biz de çok şanslıyız
geçimli, anlayışlı, çok güleç bir gelinimiz var:nazar::nazar:
çok teşekkürler canım, daha güzelleri sizlerin olsunHoppa

bunlar da sevgi pıtırcıklarımızın el havluları:nazar: 4085_buyuk_zoom.jpg 4081_buyuk_zoom.jpg
7 çift kadar aldık, benim 10 çiftti
tamamlamaya çalışıyoruz, değişik değişik havluları çok seviyorum:KK48:
bunlar sarev, diğerleri özdilek ve soley bambu havlular
nette rastladıkça eklerim kızlar

ıEki Görüntüle 1399246 Eki Görüntüle 1399247 Eki Görüntüle 1399248 Eki Görüntüle 1399249

bunlar da soley bambu el havluları ve soley hamam takımı
iyi günlerde kullanırlar inşallah :KK51:
Aldığınız her şey o kadar güzel ki, sizi yürekten kutluyorum. Karşılıklı bu şansı yakalamanız ne mükemmel, maşallah diyorum. Gerçi bu alınanlar varsayalım güzel olmasın ne olur sanki, maneviyatı nasıl kıymetli. İnşallah sonsuz mutlulukla evlenirler:) Çok hoşuma gitti, bu zamanda az rastlanır cinsten, Allah herkese böylesi karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde aile kurmayı nasip etsin :) Ve güzel günlerde kullanırlar inşallah.

Balaca ilk yüklediğin toz pembe olana bayıldımmmmmmm o hangi marka acaba ..Hepsi güzel ama o çok hoşuma gitti ,güzel günlerde kullansınlar inşallah ..

Balaca ilk yüklediğin toz pembe olana bayıldımmmmmmm o hangi marka acaba ..Hepsi güzel ama o çok hoşuma gitti ,güzel günlerde kullansınlar inşallah ..
canım hamam takımından mı bahsediyorsun?
eğer oysa soley ottoman hamam takımı diye geçiyor
gerçeği fotoğrafından çok daha güzel duruyor:KK51:
çok teşekkür ederiz canım

Aldığınız her şey o kadar güzel ki, sizi yürekten kutluyorum. Karşılıklı bu şansı yakalamanız ne mükemmel, maşallah diyorum. Gerçi bu alınanlar varsayalım güzel olmasın ne olur sanki, maneviyatı nasıl kıymetli. İnşallah sonsuz mutlulukla evlenirler:) Çok hoşuma gitti, bu zamanda az rastlanır cinsten, Allah herkese böylesi karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde aile kurmayı nasip etsin :) Ve güzel günlerde kullanırlar inşallah.
amin canım amin
sıkıntılarımız var ama ne bizden gelin kıza, ne gelin kızdan bize yok şükür
çok hevesle alıyoruz
o da bir kaçını gördükten sonra, abla tamamen sana bırakıyorum dedi sağ olsun
inşallah mutlu, huzurlu, sıcacık bir yuvaları olur
kardeşim de, nişanlısı da bunu hak ediyor:nazar:

X