Nişanlı bayanlar eslerinizin nisan yuzugu nasıl tarif eder misiniz?

Özgüvenim şuan iyi ya.spora falan başladım.bir de önceden biri beni beğenmese üzülürdüm .ama şuan doğru bildiğimi yaptıgım için kendimden daha Eminim.ve evet bence de hoş bir şey değil hoca öğrenci ilişkisi ama okulu bitirip beklerim önemli değil:KK70: yok yok ne moral bozması.neyse iyi bir insan olduğunu düşünüyorum kötü davransa da böyle birinin çevremde olması hocam olması beni çok mutlu eder,

Sen temkinli ilerle o zaman, adam büyük ihti,mal nişanlıdır. Hoca-öğrenci ilişkisine devam et. İyi bir insansa ondan öğrenecek çok şeyin vardır mutlaka Hoppa

Sen temkinli ilerle o zaman, adam büyük ihti,mal nişanlıdır. Hoca-öğrenci ilişkisine devam et. İyi bir insansa ondan öğrenecek çok şeyin vardır mutlaka Hoppa
Bir de 26 yaş çok genç değil mi evlilik için mesela 2yıldır çalışıyor .aylık 4 bin alsa.ne biliyim daha ev parası çıkmaz :D

Bir de gerçekten çok kötü bir durum nişanlı biri hakkında bunları konuşmam. bjr dahaki gördüğümde yine yuzuk olursa vazgeçerim.çünkü gerçekten kötü bir durum .böyle bir şey yapamam kendi nişanlıma böyle yapsalar cildirirdim.bir de şöyle bir durum var işte yaşı küçük ya sürekli belki belki diye düşünüyorum. Ve sosyal medya hesaplarında da profil fotolarinda hep kendisi var.bu da bir kriter olamaz ama yuzuk takan biri bence sevgilisiyle foto koyup kendini daha garantiye alabilirdi

Ama yüzük takmak takı amaç sahibini gostermsi değil ki. Romantik bir bağ aslında.
Benim v simin profillerinde de sadece kendimiz variz. Bu da oldu degil.

Bir de 26 yaş çok genç değil mi evlilik için mesela 2yıldır çalışıyor .aylık 4 bin alsa.ne biliyim daha ev parası çıkmaz :KK70:

Biz de evlendigimde ev paramiz yoktu seviyorduk evlendik :D evi olmayan evlenmeseydi Turkiyenin yarisi falan evlenemez

Konu sahibinin eski konularını bilmiyorum ama galiba bir hocası varmış yüzük takan, onun için öğrenmek istiyor. PAstane sözü değildir herhalde o zaman, adam ya nişanlı ya evlidir.

O is yaş o zaman yaa.
Benim eşim öğretmen öğrenci eğitimci aşkını çok etik dışı bilir mesela. En hassas yeridir. ki KPSS kursunda bile çalışacak olsam olmaz der arkadaşları da öyle.
Zor işmis

Biz de evlendigimde ev paramiz yoktu seviyorduk evlendik :KK70: evi olmayan evlenmeseydi Turkiyenin yarisi falan evlenemez
nasıl tanıştınız :)) aynen öğrenci öğretmen ilişkisi çok kötü bencede.ama öğretmen gibi de değil şimdi .ama olmaz zaten boşuna konuşmayalım :D

Benim nişan yüzüğüm de alyansa benzemiyor pek :) bir erkegin takı olarak yüzük kullanması çok alışılmış değil gibi :)

nasıl tanıştınız :)) aynen öğrenci öğretmen ilişkisi çok kötü bencede.ama öğretmen gibi de değil şimdi .ama olmaz zaten boşuna konuşmayalım :KK70:

Ortak arkadaşımızın doğumgünü eğlencesinde tanıştık biz.

Back