Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplasan 5-6 kere gormusumdür bi umutCanım sen taktın bu hocana evli mi nişanlı mı diye
Ha diyelim evli nişanlı filan değil şimdiye kadar seni beğense bir şeyler yaşardınız sonuçta 6 yaş vardı sen unut hocanı boşver egosuyla uğraşamazsın
Peki tesekkurler sanırım öyle .Eşim alyans olarak gümüş yüzük kullanıyor ve üstü çizgili. Bu modelin biraz benzerinden yani.
Bekar bir erkeğin alyans zannedilebilecek bir yüzüğü sebepsiz yere takacağını sanmam ben. Hadi tuğralı, taşlı falan olsa tamam da alyans zannediyorsan yüzüğü büyük ihtimalle öyledir zaten.
Eşim alyans olarak gümüş yüzük kullanıyor ve üstü çizgili. Bu modelin biraz benzerinden yani.
Bekar bir erkeğin alyans zannedilebilecek bir yüzüğü sebepsiz yere takacağını sanmam ben. Hadi tuğralı, taşlı falan olsa tamam da alyans zannediyorsan yüzüğü büyük ihtimalle öyledir zaten.
Evli veya nişanlı olupta yüzük takmayanlarda var, mesela eşim, parmağında yüzük görmeyince bekar sanacaklar demek kiCanım sen taktın bu hocana evli mi nişanlı mı diye
Ha diyelim evli nişanlı filan değil şimdiye kadar seni beğense bir şeyler yaşardınız sonuçta 6 yaş vardı sen unut hocanı boşver egosuyla uğraşamazsın
Olabilir müdürüm belli olmazEvli veya nişanlı olupta yüzük takmayanlarda var, mesela eşim, parmağında yüzük görmeyince bekar sanacaklar demek ki
E yani, biriyle gönül bağını yüzük var mı yok mu bakarak anlayamaz kimse.Olabilir müdürüm belli olmaz
Doğru diyorsunuz tabii ki de :)E yani, biriyle gönül bağını yüzük var mı yok mu bakarak anlayamaz kimse.
Ben de sanmam. Resmi olmasa bile sevgilisi vardır arasında pastanesi sözü vermistir aralarinda takmışlardır
Pastane sözü nedir yok ya nişanlı ya evli olsa zaten hiç bulasmam ben ya nişanlı ya değil gibi dusundum suz neden öyle dusundunuzKonu sahibinin eski konularını bilmiyorum ama galiba bir hocası varmış yüzük takan, onun için öğrenmek istiyor. PAstane sözü değildir herhalde o zaman, adam ya nişanlı ya evlidir.
Bir kaç erkeğe sordum da .yapışkan kızlardan kurtulmak için dediler.tabi çok değildir ama böyle şeylerde olabilir kizlar.bir de bu aylarda nisan da tuhaf geldi
Ya tabi ki bu ara nisanlananlar da var ama söyle. bizim 2 hafta da olan bir ders var ana dersin lab bölümü . ona giriyor.yarım saat makineleri anlatıyor. işte bjr gun kızin biri bayildi.bu da kucağına alıp laboratuarda sandalye olan bir yere gturdu.orda yuzuk yoktu.ama o kızda ne biliyim hoslansa söyler gibi.ya da benim utandigim bur akc şey demiş olabilir.bilmiyorum siz nasıl bakıyorsunuz ama kız uni de otostop cekiyordu . istanbuldaki ünide belki normaldir ama bana burda tuhaf geldi.oyüzden acaba kızRahatsız etti de mi o da böyle bir çözüm mü buldu.dicem ama o da küçük bir ihtimal..sadece biraz rahat diye bu kadarını da yapmayabilir.
Pastane sözü nedir yok ya nişanlı ya evli olsa zaten hiç bulasmam ben ya nişanlı ya değil gibi dusundum suz neden öyle dusundunuz
Çok teşekkürler zaten haklisiniz makine mühendisliğinde okuyorum ve kiz zaten 5 tane.yani adamın kendini koruması saçma.:) neyse zaten yaşı da bana büyük mu sizce ? Yani olmayacağı belli sanırım. sadece konustugumuz da anlasabilecegimizi düşündüm o yüzden biran böyle şeyler düşündüm. bir de burali olduğu için. yani hemseriyiz ben bir de pek erkeklerle rahat konusamam konussam bile hep bir yanlış anlarlar korkusu olurdu yanlış anlamak derken mesela bir lafımla benim kötü biri olduğumu düşünürler sevmezler.gibi düşünüyordumTam olarak anlamadım.
Bu kişi hocanız ve derste ona askıntı olan bir kız var, bu sebeple de yüzük takmış olabileceğini mi düşünüyorsunuz?
Liseli gençlerin pastane köşesinde birbirlerine çılgınca sözler vererek "başımızın bağlı olduğu anlaşılsın" diyerek yüzük takmaları merasimine pastane sözü denir
Bir başka arkadaş demiş pastane sözüdür belki diye ona cevaben ben koca adam bunlarla uğraşmaz herhalde, ya nişanlıdır ya sözlüdür dedim.
Gerçekçi olmak gerekirse bu mevsimde de nişan olabiliyor tabiki eğer yaza düğün yapma niyetleri varsa şuan nişan yapmak için tam zamanı hatta
Öğrencileri askıntı olmasın diye yüzük takan kadın duydum ama erkek hiç duymadım, bana çok mantıklı gelmiyor. Gözlemeye devam edin içiniz rahat edecekse tabi, öyle daha iyi olur sizin için.
C
Çok teşekkürler zaten haklisiniz makine mühendisliğinde okuyorum ve kiz zaten 5 tane.yani adamın kendini koruması saçma.:) neyse zaten yaşı da bana büyük mu sizce ? Yani olmayacağı belli sanırım. sadece konustugumuz da anlasabilecegimizi düşündüm o yüzden biran böyle şeyler düşündüm. bir de burali olduğu için. yani hemseriyiz ben bir de pek erkeklerle rahat konusamam konussam bile hep bir yanlış anlarlar korkusu olurdu yanlış anlamak derken mesela bir lafımla benim kötü biri olduğumu düşünürler sevmezler.gibi düşünüyordum
Özgüvenim şuan iyi ya.spora falan başladım.bir de önceden biri beni beğenmese üzülürdüm .ama şuan doğru bildiğimi yaptıgım için kendimden daha Eminim.ve evet bence de hoş bir şey değil hoca öğrenci ilişkisi ama okulu bitirip beklerim önemli değil yok yok ne moral bozması.neyse iyi bir insan olduğunu düşünüyorum kötü davransa da böyle birinin çevremde olması hocam olması beni çok mutlu eder,Üniversite okuyorsun artık özgüvenini yükselt bence biraz
Yaş konusuna bişey diyemem zira kendimden 2 yaş küçük biriyle evliyim İnsanlar anlaşabildikten sonra herşey mübahtır diye düşünüyorum ama hoca - öğrenci ilişkisini her hoca onaylamaz. O yüzden açıkçası pek şans yok gibi geldi bana, moral bozuyor da olmayayım ama