- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
merhabalar
resimlerini şimdi gördüm harika görünüyorsun. Yüzündeki mutluluk gerçekten görülmeye değerdi. Allah tamamına erdirsin. Ömür boyunca sizi hep böyle mutlu etsin.
Bende nişanlanıcam ama tarih belli değil henüz, bazı sağlık sorunları yüzünden hep erteledik, kısmet ne zaman bilmiyoruz.
Bişey sormak istiyorum ayakkabına ve elbisene bayıldım acaba nerden aldın bunu paylaşabilir misin? Ben istanbulda oturuyorum
Tebrikler, Allah tamamına erdirsin.. :)
canım gerçekten harika görünüyorsun, durup durup resimlerine bakıyorum (41,5 kere maaşallah) böyle mutlu birini daha görmemiştim (allah en kısa zamanda banada nasip eder inşallah) Ayrıca evlilik teklifinede bayıldım gerçekten çok güzelmiş, nişanlın gerçekten çok romantikmiş
şu nişan alışverişindende bahsedebilir misin? Senden çok şey istiyorum ama hiçbirşey bilmediğim için bunları sormak istiyorum umarım bana kızmazsın. Özeldende mesaj atamıyorum sana çünkü sanırım henüz özelden mesaj atma hakkım yokalışveriş detaylarını merak ediyorum. kaça tutar ne alınır bilmiyorum çünkü
sadece gençler =) benim ailemden kardeşim vardı sadece nişalımın ailesinden vardı genelde çok fazla deildik ama eğlendik =)eğlenceye sadece nişanlınla berabermi gittiniz, yani yoksa ailelerde geldimi?
Ayy elbise cok güzel siz cok güzelsiniz cok yakışmışsınızz maşallahhh Allah mutlu mesut etsin.Darısı başımıza inşallah :))
evet canım nişanın ertesi gecesi geldik ankaraya =))
bende ankdyım cnmm çok seviyorum ama ben burayıııı alışmışım artık
evet canım nişanın ertesi gecesi geldik ankaraya =))
bende ankdyım cnmm çok seviyorum ama ben burayıııı alışmışım artık
sen ankaranın neresindesin ki?
öncelikle mutluluklar diliyorum,
Allah tamamına erdirsin
evlilik teklifiniz, kıyafetiniz, saçlarınız..
hepsi çok güzel..
ama özellikle nişan çiçeğiniz çok güzel
umarım bi ömür birlikteliğiniz bu mutlulukla devam eder
hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inş. çok çok mutlu oldum resimlerede baktım çok hoş çok yakışıyorsunuz maaşallah allah nazarlardan saklasın
taş gibi hatunsun vesselam haydin hayırlı olsun şekerimsıkma artık canını töverim heee
Allah mutlu mesut etsin bebeğim çok hoş olmuşsun
Çok zarif ve şık olmuşsun
Allah tamamına erdirsin
Mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?