Nişan Nişanlanıyorum Kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

teşekkür ederim öncelikle..allah isteyen herkeese yaşamayı nasip etsin...ayrıca geçmişler olsun..önce sağlık tabi..sende yaşadıktan sonra senide bekleriz ozaman fotolarınla :)

ben aslında çok kararsız bi insanım ogün nişan alışverişinde nişanlımda bana''beni çok uzun bi alışveriş zzamanı bekliyor '' diyerek takılıyordu...allahın işi o ya hep ilk girdiğim yerde ilk beğendiğim şeyler o üzerimdekiler nişanlımda oldukça şaşırdı =)) samtex(adilışık) elbisemi aldığım yer ..ama inan ayakkabıyı nerden aldığımı hatırlamıyorum =))

canım gerçekten harika görünüyorsun, durup durup resimlerine bakıyorum (41,5 kere maaşallah) böyle mutlu birini daha görmemiştim (allah en kısa zamanda banada nasip eder inşallah) Ayrıca evlilik teklifinede bayıldım gerçekten çok güzelmiş, nişanlın gerçekten çok romantikmiş

şu nişan alışverişindende bahsedebilir misin? Senden çok şey istiyorum ama hiçbirşey bilmediğim için bunları sormak istiyorum umarım bana kızmazsın. Özeldende mesaj atamıyorum sana çünkü sanırım henüz özelden mesaj atma hakkım yok alışveriş detaylarını merak ediyorum. kaça tutar ne alınır bilmiyorum çünkü

=)

şöyleki biz nişanlımla beraber gittik alışverişe =) elbisem ayakkabım takılarım vs nişanda bana ait kuaför hariç herşey nişanlım aldı...çikolata çiçek tatlı vs onlarda ona aitti...biz kız tarafı olarak alyansları ve pastayı kuaförü karşıladık hepsi bu ..çok gözde büyütülecek kadar masrafı yok ...ama stresi heyecanı var =)

gerçektende öyle, daha hiçbirşey belli değil ama ben heyecandan tirtir titriyorum. Biran önce olsun bitsin istiyorum (DELİMİYİM NEYİM YAV )

Ayy elbise cok güzel siz cok güzelsiniz cok yakışmışsınızz maşallahhh Allah mutlu mesut etsin .Darısı başımıza inşallah :))

eğlenceye sadece nişanlınla berabermi gittiniz, yani yoksa ailelerde geldimi?
sadece gençler =) benim ailemden kardeşim vardı sadece nişalımın ailesinden vardı genelde çok fazla deildik ama eğlendik =)
Ayy elbise cok güzel siz cok güzelsiniz cok yakışmışsınızz maşallahhh Allah mutlu mesut etsin .Darısı başımıza inşallah :))

teşekkür ederim çok saol =) darısı size

öncelikle mutluluklar diliyorum,
Allah tamamına erdirsin
evlilik teklifiniz, kıyafetiniz, saçlarınız..
hepsi çok güzel..
ama özellikle nişan çiçeğiniz çok güzel
umarım bi ömür birlikteliğiniz bu mutlulukla devam eder

çok teşekkür ederim ..gördüğünüz herşey özenle yapıldı =) darısı yaşamak isteyenlere

hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inş. çok çok mutlu oldum resimlerede baktım çok hoş çok yakışıyorsunuz maaşallah allah nazarlardan saklasın

hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inş. çok çok mutlu oldum resimlerede baktım çok hoş çok yakışıyorsunuz maaşallah allah nazarlardan saklasın

Allah mutlu mesut etsin bebeğim çok hoş olmuşsun
Çok zarif ve şık olmuşsun
Allah tamamına erdirsin
Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…