- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
-
dolma kisss hayirli olsun...
ama gel bak topige bekliyozzzz
kız hayırlı olsun en sonunda yapmışsın nişanı
gelmeyince bizim topiğe merak ettik seni arkadaşın biri görmüş link attı öylelikle haberimiz oldu
bi ömür mutluluklarr
teşekkür ederim çok saolHayırlı olsun canım alla tamamına erdirsin bir ömür mutlu olun inşallah..
amin inşalla devam eder canım...teşekkür ederimaa ben daha yeni gördüm fotolari dolmam çok güzel çkmissinz bak enisteye söyle seni üzmesin hadi bakalm dügünle bu mutluluk devam etsin
kırık beyaz giydim ayakkabıyı incilerime uyumlu olsun diye =)) ozaman sende zevklisin ..bende senin fotolarını merak ettim şimdi görme imkanımız varsa paylaşırsan sevinirim..ayrıca iyi dileklerin içinde teşekkür ederimAllah mutluluğunuzu daim etsin çok yakışmışsınız maşallah
Her ne koşulda olursa olsun herzaman birbirinizin yanında olun.
Allah gülen gözlerle baktırsın her zaman.
Buarada söylemeden geçemeyeceğim, zevklerimiz çok benzer,bende nişanımda çok benzeyen,
tek kolu güllü ve lacivert kısa elbise,altımdada aynı pudra rengi ayakkabılardan vardı :)
laci laci olmasın istemiştim.
nişandan önce bende annemin hevesi olmamasından çok yakınmış çok incinmiştim ama nişanım çok güzel geçti... Hayırlı olsun senın içinde Allah tamamına erdirsin.
resimler var canım 9. ve 10. sayfada
ben incinmekten beter oldum çok yıprandım ama umrumda değil...sanırım onlar bazı şeyleri kaybedince anlicaklar..ben evlendikten sonra mesela..çok ararlar beni..bu arada teşekkür ederim saol ..atlattık işte..bakalım ..
evet canım nişanın ertesi gecesi geldik ankaraya =))baktım canımm çok ğüzel lmusun şaçın makyajın çok şık tebrik ederimm allah tamamına erdirsin dolmam
bu arada ank mısın sen:)
onlar gideceğini bi anlasınlar o zaman tutuşurlar :) ne demek rica ederim... bende taze nişanlıyım.. :)
evet canım nişanın ertesi gecesi geldik ankaraya =))
ne kadarlık nişanlısın sende paylaşsana bizimle fotolarını
teşekkür ederiz eveet darısı sana ozamanHer şey güzel görünüyor birbirinize de çok yakışmışsınız mutluluklar diliyorum.Darısı benim başıma. Kendime de pay çıkarttım.
ankara da yenimahalle de...ankarayı sevmiyorum ama dediğin gibi uzak kalınca insan özlüyorcanim ankara'nin neresinde oturuyorsun? ben de ankaradaydim, aslen bursaliyim ama universite icin ankara'ya gidip bir daha da donmemistim 9 yil boyuncatabi evlilik olunca tasindim ama hala ozluyorum eskiden begenmedigim nesi varsa simdi en cok onlari ariyorum resmen ocakta geliyorum ama yuppi
albüm aç canım16 eylülde oldu benim nişanım paylaşıcam ama sanırım mesaj kotası gibi birşey var o dolunca inşallah :)
teşekkür ederim elifim...asla unuturmuyum sizleri hiç..Biberim tebrikler.Gelin olupda bizi unutma olurmu
senin heyecanını çok iyi anlayabiliorum ben hem gergin heyecanlı hemde acaip stresliydim...zor işler ama güzel işler...ayrıca teşekkürler
rica ederim biber dolma :) bendende hepsi vardı tir tir titredim resmen heycndan. geldi geçti benim nişanımda çok güzeldi allah herkese nasip etsin :)
teşekkür ederiz =) en iyisi sizlere nasip olsun darısı başınıza =)
merhabalar
resimlerini şimdi gördüm harika görünüyorsun. Yüzündeki mutluluk gerçekten görülmeye değerdi. Allah tamamına erdirsin. Ömür boyunca sizi hep böyle mutlu etsin.
Bende nişanlanıcam ama tarih belli değil henüz, bazı sağlık sorunları yüzünden hep erteledik, kısmet ne zaman bilmiyoruz.
Bişey sormak istiyorum ayakkabına ve elbisene bayıldım acaba nerden aldın bunu paylaşabilir misin? Ben istanbulda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?