• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanlanırken Yardım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bebemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
285
1
96
İzmir
kızlar lütfen fikir verin.nişanlıyken nişanlının evine giderken eli boş gidilez sanırım ne gib şeyler götürebiliriz fikri tecrübesi olan lütfen bilgilendirsin?:hulya:

canım ben 2 aylık nişanlıyım ama gittiğim oldu daha öncede bayramda bohça götürdüm sonra birsefer daha gitim bişey almadım aceleye geldi 2 ye gittiğimde de götürmedim pazar günü gitmek istiyorum ama eli boş gitmek istemiyorum o yüzden ne gider bilmiyorum kafam karıştı sorayım dedim

kıyafet v.s. mi almayı düşünüyosun
e bohça götürmüşsün gerek yok ki daha
oturmaya gidiyosanız yaş pasta götürebilirsin cokacimcoook

her gittiğinde götüremezsin ki ben ilk gittiğim zamanlar götürüyodum sözlüyüm ama:uhm:
şimdi götürmüyorum artık her gittiğimde ne götürücem ki:bbo:

her gittiğinde götüremezsin ki ben ilk gittiğim zamanlar götürüyodum sözlüyüm ama:uhm:
şimdi götürmüyorum artık her gittiğimde ne götürücem ki:bbo:

Kızım daha kaçıncı gidişi olcakki zaten kızın fikir istio ne götürym die her gittimde götrcem demio =)))

Bence elinin lezzetine güveniosan ve güzel yapabiliosan tuzlu-tatlı kurabiye yapıp götürebilrsin..

Yok riske girmiyim diosan tatlı alabilrsin,pasta alabilrsin..

Yiycek bişeyde almak istemiorum diosan süs eşyası alabilrsin evlerine güzel mumlardan alabilrsin..

Yapma çiçek alabilrsin..

Bunlarda olmaz diosan yaz bulalım başka bişeler =))

baklava al kuru pasta yaş pasta böyle şeyler uygun olur canım

Back