- 13 Nisan 2024
- 180
- -109
- Konu Sahibi DoktorrHanim
Merhabalar.Öncelikle açtığım konuyu okuyup yorum yapacak herkese şimdiden teşekkür ederim.4-5 senelik bi birliktelikten sonra 7 ay önce çok büyük bir hevesle severek nişanlandım.Ben doktorum nişanlım da özel sektörde bi firmada iyi sayılacak bi pozisyonda çalışıyor.Önceleri maddi açıdan birbirimizi denk görürken ne yazıkki benim mesleğime başlamamla aslında öyle olmadığını fark ettim.Nişanlılık sürecinde memleketlerimizin de farklı olmasının da etkisiyle benim isteklerimin(ki öyle abartı isteklerim de olmamasına rağmen) karşı tarafa fazla geldiğini hissetmeye başladım.Ailesinin maddi durumu da iyi olmadığı için neredeyse her şeyi nişanlım halletmeye çalışıyor ve maddi sıkıntıları daha düğün sürecine girmeden yansıtmaya başladı ne yazıkki.Düğün sürecine girince de sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.Bu durum beni gerçekten çok huzursuz ediyor.İçime sinmeyen bi şekilde evlenmek de istemiyorum.Kalben doğru bir tercih yapmış olduğumu düşünmeme rağmen mantıken doğru bir tercih yapamadığımı düşünüyorum.Mesleğimde daha da ilerlediğimde aradaki bu maddi farkın daha da açılacağını ve sorun olacağını düşünüyorum.Çünkü benim bugünlere gelmek için verdiğim emeklerin de boşa gideceğini düşünüyorum.Bu düşünceler çok rahatsız ediyor.Bu konudaki düşüncelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dipnot: ailesi de kendisi de çok düzgün karakterli insanlar asla o insanları üzmek istemiyorum.Nişanlım elimden geldiğince isteklerimi yapıp beni mutlu etmeye çalışan birisi.
Dipnot: ailesi de kendisi de çok düzgün karakterli insanlar asla o insanları üzmek istemiyorum.Nişanlım elimden geldiğince isteklerimi yapıp beni mutlu etmeye çalışan birisi.