Nişanlandik ama tektaş takilmadi

Rain24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba.size bir sey danismak istiyorum. Bizim nisanimiz oldu fakat ben ne evlilik teklifi aldim ne de nişanda tektas takildi. Bunn maddi acidan onemsemem fakat kendimi degersiz hisssettim.pahali birsey olmasi hic onemli degil.bunu bir kac kez ima etmeme ragmen nisanlim daha sonra almayi dusunuyordum dedi.ben de bir sey demedim.sizce nisandan sonra tektas takilir mi.bu normal mi befn mi cok buyutuyorum.bu konuyu tekrar gundeme getirmeli miyim

nişanda bence tektaş takılmaz, üzülme sonra alacam demiş. hoş bir süpriz yapar belki :)

Evlilik teklifi etmeden mi geldiler istemeye? İyiymiş :)

Ben nişana kadar bekledim ama teklif etmedi.durumu okadar kotu olan biri de degil aslinda.normalde suprizler yapan bi insandir.illaki pahali bisey olmasinada grrek yok.neden boyle bir sey oldu annlayamadim.bir kez imada bulundum acik acik konussam mi diye dusunuyorum.siz olsaydnz napardnz
nişanda bence tektaş takılmaz, üzülme sonra alacam demiş. hoş bir süpriz yapar belki :)

bende istemede söz yüzüğü filan takılmadı :) annem buna azcık atar yaptı, ha evlilik teklifi yaparken yarım elma gönül alma derken bir yüzük takmıştı. ikimizinde ilkiydik, pek bişe bilmediğimizden çok ayrıntılara girmedik ailelerde acemiydi kimsenin aklına mı gelmedi artık bilmiyorum ya da yüzük var diye kimse umursamadı mı onuda bilmiyorum.. annem atar yapınca bende uygun bir dille söyledim, gittik beraber seçtik tektaşı. ama istiyorum dedim. içten içe üzülme, hürrem gibi davran :)

nişanda da yüzük takıldı sadece.

bende istemede söz yüzüğü filan takılmadı :) annem buna azcık atar yaptı, ha evlilik teklifi yaparken yarım elma gönül alma derken bir yüzük takmıştı. ikimizinde ilkiydik, pek bişe bilmediğimizden çok ayrıntılara girmedik ailelerde acemiydi kimsenin aklına mı gelmedi artık bilmiyorum ya da yüzük var diye kimse umursamadı mı onuda bilmiyorum.. annem atar yapınca bende uygun bir dille söyledim, gittik beraber seçtik tektaşı. ama istiyorum dedim. içten içe üzülme, hürrem gibi davran :)

nişanda da yüzük takıldı sadece.
Cok sagol bana da nişanda dogru durust bisy takilmadi ona da bisey demedim.boyle seyleri soyleyemem zaten.bunu soylemek istiyorum ama karar degistiriyorum.annem de soyle diyor ama gorgusuzluk gibi mi olur

Cok sagol bana da nişanda dogru durust bisy takilmadi ona da bisey demedim.boyle seyleri soyleyemem zaten.bunu soylemek istiyorum ama karar degistiriyorum.annem de soyle diyor ama gorgusuzluk gibi mi olur

Sonra takıcam demiş, demekki süpriz evlenme teklifi yapıcak. Benimde öyle oldu, önce söz-nişan yapıldı (sadece alyans taktılar, çeyrek bile takan olmadı düşünün yani). Sonra evlenme teklifi etti, tektaşı öyle taktı. Düğünde ne takacaksanız kuyumcudan beraber seçelim, bizim tarafta öyle yapılır dedim. Kabul etti, gittik istediklerimi aldık. Düğün ne zaman olacak?

Dugun yaza insallah..cok tesekkurler guzel fikirleriniz icin:)

Ya canım dert ettiğin şeye bak. Gelir o tektaş öyle söylediyse illaki gelir. Olunca iyisi olsun diyip biraz daha beklemek istemiştir büyük ihtimalle :) Hayırlı olsun bu arada, tamamına erdirsin.

Allah tamamına erdirsin. Olur öyle erkekler bizim gibi düşünemiyorlar sonuçta, e sen de söylemişisn zaten istediğini :)

Sakın öyle kafana takma böyle şeyleri. Biz kızlar az çok arkadaşlarımızdan görüyoruz, hevesle ve heyecanla analtıyoruz birbirimzie çünkü. Ama erkekler öylr değil. Daha önce yaşamadıysa ve ya bu şeylere böyle çok meraklı olan biri değilse bilemeyebilir. Kardeşin falan varsa bence bi laf taşısın :KK19:

Back