-
- Konu Sahibi pelinsuu00
Evet suan vicdan yapmis gibi kurtulmussun senle olsa belkide baskasina yazacaktiMaalesef ortak arkadaş yok. Aslında duygularıma o nisanlandiktan sonra engel olabildim. Allah korkusu var. O kızın günahı ne diye düşündüm hep. Bu yüzden kendimi çektim. İşte ayrılan terkeden kendisi. Sürekli yazma amacı ne. Bence mutsuz ve biraz daha benle konuşup nisanlisina tekrar geri dönmek istiyor vicdan rahatlatmak icjn sadece. Böyle düşünüyorum bilemiyorum
Pişman olduğuna eminim. Kıza baktım oda mutsuz şeyler paylaşmış. Ama beni nasıl kullanacak kıza ulaşmamı mı istiyor sizce. Zaten sevmiyor seven insan böyle yapmazdı. Asla ama asla ne olursa olsun bir daha onunla olmam zaten.Benzer bir vakaya tanık oldum. Size yazmasını sebebi de kesin odur: Adam nisanlandigina pişman. O nişandan çıkış kapısı olarak sizi kullanmak istiyor. Sizi sevdiğinden değil. Ama sizi bahane edip o nişandan sıyrılacak, daha sonrada sizi sutlayacak tekrar. Aman diyim uzak durun
Pişman olduğuna eminim. Kıza baktım oda mutsuz şeyler paylaşmış. Ama beni nasıl kullanacak kıza ulaşmamı mı istiyor sizce. Zaten sevmiyor seven insan böyle yapmazdı. Asla ama asla ne olursa olsun bir daha onunla olmam zaten.
Benzer şeyler olabilir bende öyle hissediyorum. Ve buda aşırı karaktersizmis. Benim üç senem koskoca çöp oldu. O zaman hiç bisekilde iletişim halinde olmamalıyım değil mi.Bahsettiğim vakada oğlan kızla tekrar yazisip buluşmak istiyordu. Bunu "tesadüfen" ayrılmak istediği nişanlısı öğrenecekti ve ona tekmeyi basacakti (planında). Oğlanın ailesi nişanlısıni çok istiyordu, çünkü kızın ailesi varlikliydi baya. Bir diger verziyonu erkek nişanlısına "Eski sevgilimi unutamadim, oda beni hala seviyor. Sana haksızlık olur." diye ayrılıyor. Simdi bunlar neden adam gibi başkasını kullanarak ayrılmıyorlar diye sorabilirsiniz. Cünkü karaktersiz, korkağın tekiler.
Benzer şeyler olabilir bende öyle hissediyorum. Ve buda aşırı karaktersizmis. Benim üç senem koskoca çöp oldu. O zaman hiç bisekilde iletişim halinde olmamalıyım değil mi.
seninle eğlenmemiş bence, unutamadığı için mesaj atıyor..Arkadaşlar yaklaşık üç hafta önce konu acmistim burda. Eski sevgilim üç senenin ardından ailem seni istemiyor. Kürt bir gelin istemiyor diye benle ayrılıp tanıdığı biriyle görüşmeye başlamış bir ay içinde nişanlanmıştı. Nişan yapacağı hafta bana mesaj atmıştı. Bende numaramı değişmiştim. Destek almıştım sizden. İşte çok ağladım. Çok üzüldüm. Toparladım. Sonra sosyal medya hesaplarımı açtım. Bu sefer de sürekli bana mesaj atmaya başladı. Görüşelim konuşalım. Hastayım. Sadece bir kez cevap verdim. Bana sayginiz yok nişanlınıza olsun bir daha yazmayın diye. Sonra beni suclayan mesajlar atmaya başladı. Ben engelledim. Engelledikce başka hesaplardan yazıyor. Bir haftadır her gün yazıyor. Daha üç hafta olmuş nişanlanali. Neden böyle yapıyor . Ailesine yada kıza ulasamam. Hem o benim aileme ulaşır ve müstehcen mesajlar var ailem de bilmiyordu zaten. Hemde uğraşmak istemiyorum kız kendi görsün gerçek yüzünü. Ben ulasirsam bir yalanla sıyrılır olan bana olur. Ailesi zaten beni istemedi. O yazdikca engelliyorum. Ona karşı bişey de kalmadı içimde. Hatta bu yüzünü gördüm diye iyi ki olmamış diyorum. Ama gerçekten insan yolunu çizer gider. Neden sürekli karşıma çıkıyor. Beni çok üzdü. Maddi manevi her türlü fedakarlık yaptim. Her halinde, anında yannda oldum. Ailesinin bilmedigi şeyler de bile destek oldum. Çok ama çok sevdim ama o
Benimle eğlenmis. Duygularımla oynamis. Yetmedi mi bu kadarı neden böyle yapıyor ben ne yapmalıyım bundan sonra ailesine ve kıza ulaşmak dışında.
Ama hayatında başkası var. Eglenmemisse bile bundan sonra eğlenecek. Ben ahlaksız karaktersiz biri değilim. Allah'tan korkarım. Bende unutamam onu. Çok sevdim ama o yeterince sevemedi . Şimdi amaç ne ki. Yazık değil mi bana.seninle eğlenmemiş bence, unutamadığı için mesaj atıyor..
belki de nişanlandığına pişman oldu, aklından çıkaramıyor seni, ben öyle anladım.. ama işte adam olsaydı ailesine resti çeker seninle gelirdi..Ama hayatında başkası var. Eglenmemisse bile bundan sonra eğlenecek. Ben ahlaksız karaktersiz biri değilim. Allah'tan korkarım. Bende unutamam onu. Çok sevdim ama o yeterince sevemedi . Şimdi amaç ne ki. Yazık değil mi bana.
Böyle de düşünüyorum çünkü beni sevdiğine inanirdim. Ama bir yerden sonra Sevgi eylem istiyor. Davranisa dökülmeyince de bir anlami olmuyor. Belki yoluna gitseydi terkettikten sonra o zaman bende güzel hatirlardim. Olmadı Allah nasip etmedi derdim. Ama şimdi başkası varken bana yazması duygularimi bildiği halde kafamı karıştırmak istemesi. Bunlar beni çok üzüyorbelki de nişanlandığına pişman oldu, aklından çıkaramıyor seni, ben öyle anladım.. ama işte adam olsaydı ailesine resti çeker seninle gelirdi..
Evet yazmıştınız. Böyle değil mi. Bu şekilde düşünüyor. Yok zaten o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki çıkardım tamamen hayatımdan. Artık kanmam. Ve artık asla onla olmaz. İletişime geçmiyorum ben geçmeyi de düşünmüyorum. Ne hâli varsa görsün diyorum sadece Allah'a bıraktım onu tamamenDaha öncedemyazdım adam üç sene sizin aşınızı kuşlanmış durmuş, yaptığı her şeye eyvallah etmişsiniz, kendinizi o kadar ezdirmişsiniz ki o karaktersize, hala aynı şeyi yapmaya çalışıyor, kanmayın, kesinlikle tekrar iletişime geçmeyin
Yaaa çok güzel dualar etmişsiniz. Teşekkür ederim Allah razı olsunBence bu şekilde davranmaya devam et, tepkisiz kal. Mesajların sslerini sakla mutlaka. Çok mantıklı ve iyi yürekli birisin seni çok takdir ettim Allah karşına senin gibi birini çıkarsın inşallah iyiki kurtulmuşsun o kişiden. Bence nişanlısına ulaşman için bunu yapıyor olabilir veya vicdanını rahatlatmak içindir bilemiyorum ama sakın izin verme buna. Senden duyacağı tek bir hakarete bile layık değil iğrenç şerefsiz. Umarım çok çok mutlu olursun lütfen üzülüp kendini yıpratma kafan karışıp da cevap verme sakın.
Bu gidişle bana da aynı şeyi yapacak. Yazık yaa insan nasıl değer veriyor zamanında ve nasıl karşılık alıyor. En iyisi benimde tamamen sessiz kalmam .En güzeli tepkisizlik. Bunlar evlense bile yazıyolar bugun yıne mesaj aldım yıne cevap vermedim ne eşiyle ne kendisine ayıracak vaktim yok aman bıde kinlencek falan ugrasamam. kendisini küçültmüş oldu gülüyorum valla artık.