Nişanlandığı halde sürekli mesaj atan eski sevgili?

Evet suan vicdan yapmis gibi kurtulmussun senle olsa belkide baskasina yazacakti

Benzer bir vakaya tanık oldum. Size yazmasını sebebi de kesin odur: Adam nisanlandigina pişman. O nişandan çıkış kapısı olarak sizi kullanmak istiyor. Sizi sevdiğinden değil. Ama sizi bahane edip o nişandan sıyrılacak, daha sonrada sizi sutlayacak tekrar. Aman diyim uzak durun

Pişman olduğuna eminim. Kıza baktım oda mutsuz şeyler paylaşmış. Ama beni nasıl kullanacak kıza ulaşmamı mı istiyor sizce. Zaten sevmiyor seven insan böyle yapmazdı. Asla ama asla ne olursa olsun bir daha onunla olmam zaten.

Bahsettiğim vakada oğlan kızla tekrar yazisip buluşmak istiyordu. Bunu "tesadüfen" ayrılmak istediği nişanlısı öğrenecekti ve kiz ona tekmeyi basacakti (planında). Oğlanın ailesi nişanlısıni çok istiyordu, çünkü kızın ailesi varlikliydi baya. Bir diger verziyonu erkek nişanlısına "Eski sevgilimi unutamadim, oda beni hala seviyor. Sana haksızlık olur." diye ayrılıyor. Simdi bunlar neden adam gibi başkasını kullanmadan ayrılmıyorlar diye sorabilirsiniz. Cünkü karaktersiz, korkağın tekiler.

Benzer şeyler olabilir bende öyle hissediyorum. Ve buda aşırı karaktersizmis. Benim üç senem koskoca çöp oldu. O zaman hiç bisekilde iletişim halinde olmamalıyım değil mi.

seninle eğlenmemiş bence, unutamadığı için mesaj atıyor..

seninle eğlenmemiş bence, unutamadığı için mesaj atıyor..
Ama hayatında başkası var. Eglenmemisse bile bundan sonra eğlenecek. Ben ahlaksız karaktersiz biri değilim. Allah'tan korkarım. Bende unutamam onu. Çok sevdim ama o yeterince sevemedi . Şimdi amaç ne ki. Yazık değil mi bana.

belki de nişanlandığına pişman oldu, aklından çıkaramıyor seni, ben öyle anladım.. ama işte adam olsaydı ailesine resti çeker seninle gelirdi..

seni sevseydi bu kadar üzmezdi. cevap acımasız ama bu. ne yapmaya çalışıyor? cevap kendisi gibi davranıyor. düzgün bir insan değil. kafanı karıştırma. seven bi insan başkasıyla nişanlanmaz. fazla türk filmi.

belki de nişanlandığına pişman oldu, aklından çıkaramıyor seni, ben öyle anladım.. ama işte adam olsaydı ailesine resti çeker seninle gelirdi..
Böyle de düşünüyorum çünkü beni sevdiğine inanirdim. Ama bir yerden sonra Sevgi eylem istiyor. Davranisa dökülmeyince de bir anlami olmuyor. Belki yoluna gitseydi terkettikten sonra o zaman bende güzel hatirlardim. Olmadı Allah nasip etmedi derdim. Ama şimdi başkası varken bana yazması duygularimi bildiği halde kafamı karıştırmak istemesi. Bunlar beni çok üzüyor

Bence bu şekilde davranmaya devam et, tepkisiz kal. Mesajların sslerini sakla mutlaka. Çok mantıklı ve iyi yürekli birisin seni çok takdir ettim Allah karşına senin gibi birini çıkarsın inşallah iyiki kurtulmuşsun o kişiden. Bence nişanlısına ulaşman için bunu yapıyor olabilir veya vicdanını rahatlatmak içindir bilemiyorum ama sakın izin verme buna. Senden duyacağı tek bir hakarete bile layık değil iğrenç şerefsiz. Umarım çok çok mutlu olursun lütfen üzülüp kendini yıpratma kafan karışıp da cevap verme sakın.

Daha öncedemyazdım adam üç sene sizin aşınızı kuşlanmış durmuş, yaptığı her şeye eyvallah etmişsiniz, kendinizi o kadar ezdirmişsiniz ki o karaktersize, hala aynı şeyi yapmaya çalışıyor, kanmayın, kesinlikle tekrar iletişime geçmeyin

Evet yazmıştınız. Böyle değil mi. Bu şekilde düşünüyor. Yok zaten o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki çıkardım tamamen hayatımdan. Artık kanmam. Ve artık asla onla olmaz. İletişime geçmiyorum ben geçmeyi de düşünmüyorum. Ne hâli varsa görsün diyorum sadece Allah'a bıraktım onu tamamen

Yaaa çok güzel dualar etmişsiniz. Teşekkür ederim Allah razı olsun evet saklıyorum ssleri. Yemin ederim o kadar çok üzüldüm ki şimdi bişey hissetmiyorum. Kesinlikle beni de sevgimi de haketmedi ve artık tek kelâm etmeyecem ona. Allaha bıraktım ne yaparsa yapsın onunla. Sadece anlamıyorum yoluna gitmisken niye böyle şeyler yapıyor. Üç sene deli gibi sevdiğim adama yakistirmiyorum işte ama karaktersizmis yapacak bişey yok.

En güzeli tepkisizlik. Bunlar evlense bile yazıyolar bugun yıne mesaj aldım yıne cevap vermedim ne eşiyle ne kendisine ayıracak vaktim yok aman bıde kinlencek falan ugrasamam. kendisini küçültmüş oldu gülüyorum valla artık.

Bu gidişle bana da aynı şeyi yapacak. Yazık yaa insan nasıl değer veriyor zamanında ve nasıl karşılık alıyor. En iyisi benimde tamamen sessiz kalmam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…