Nişanlandığı halde sürekli mesaj atan eski sevgili?

pelinsuu00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
65
25
Arkadaşlar yaklaşık üç hafta önce konu acmistim burda. Eski sevgilim üç senenin ardından ailem seni istemiyor. Kürt bir gelin istemiyor diye benle ayrılıp tanıdığı biriyle görüşmeye başlamış bir ay içinde nişanlanmıştı. Nişan yapacağı hafta bana mesaj atmıştı. Bende numaramı değişmiştim. Destek almıştım sizden. İşte çok ağladım. Çok üzüldüm. Toparladım. Sonra sosyal medya hesaplarımı açtım. Bu sefer de sürekli bana mesaj atmaya başladı. Görüşelim konuşalım. Hastayım. Sadece bir kez cevap verdim. Bana sayginiz yok nişanlınıza olsun bir daha yazmayın diye. Sonra beni suclayan mesajlar atmaya başladı. Ben engelledim. Engelledikce başka hesaplardan yazıyor. Bir haftadır her gün yazıyor. Daha üç hafta olmuş nişanlanali. Neden böyle yapıyor . Ailesine yada kıza ulasamam. Hem o benim aileme ulaşır ve müstehcen mesajlar var ailem de bilmiyordu zaten. Hemde uğraşmak istemiyorum kız kendi görsün gerçek yüzünü. Ben ulasirsam bir yalanla sıyrılır olan bana olur. Ailesi zaten beni istemedi. O yazdikca engelliyorum. Ona karşı bişey de kalmadı içimde. Hatta bu yüzünü gördüm diye iyi ki olmamış diyorum. Ama gerçekten insan yolunu çizer gider. Neden sürekli karşıma çıkıyor. Beni çok üzdü. Maddi manevi her türlü fedakarlık yaptim. Her halinde, anında yannda oldum. Ailesinin bilmedigi şeyler de bile destek oldum. Çok ama çok sevdim ama o
Benimle eğlenmis. Duygularımla oynamis. Yetmedi mi bu kadarı neden böyle yapıyor ben ne yapmalıyım bundan sonra ailesine ve kıza ulaşmak dışında.

Ortalık duruluncayq kadar sosyal hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Daha olaylar cok sıcak ve biraz onunda algılayabilmrsi için, zaman lazım.

Ortalık duruluncayq kadar sosyal hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Daha olaylar cok sıcak ve biraz onunda algılayabilmrsi için, zaman lazım.
Kapalıydı üç hafta zaten geçen hafta açtım
O neyi algılayacak ki terkeden o. Giden o. Onun için ben niye hesaplarımı kapatayım yanlis mıyım.

kapatma bence. kapatırsan daha çok azılı köpek gibi olur.

açık kalsın ama tek bir şey yazma. yazdıklarını da silme dursun. nolur nolmaz.

tepki verme hiç ne yazarsa yazsın.

kapatma bence. kapatırsan daha çok azılı köpek gibi olur.

açık kalsın ama tek bir şey yazma. yazdıklarını da silme dursun. nolur nolmaz.

tepki verme hiç ne yazarsa yazsın.
İşte kapalıydı baya süre. Geçen hafta açtım. Bide laf sokma falan paylaşmadim. Hep güzel umutlu şeyler paylstim hayata dair Twitter da falan. Çok sevdiğimi biliyordu. Hala beni üzmesi neden anlamıyorum.

Hala var mi o meseleler ne cirkin ya siz cok olgunca davraniyorsunuz sizi taktir ettim duygulariniza engel olabiliyorsunuz bu cok guzel bisey. Hayir yani ayrilan kendi simdi ne diye mesaj atiyor ortak arkadasiniz yok bi sorun bunun derdi neymiss amaci ne yani

Bahane aslında. Ben arada engel var sanmıştım benimle eglenmis sadece. Seven bir yolunu bulur. Kendi arkadaş çevremde bunun onlarca örneği var.

Doğru söylüosun. Sanki kraliyet ailesi de soyları karışmasın istiolar anasını satayım.

Eğlenmek fln değildir o iş sen kendini üzme, ama işte erkekler mal oldugu için mücadele etmek yerine arazi olmayı seçiolar

İşte kapalıydı baya süre. Geçen hafta açtım. Bide laf sokma falan paylaşmadim. Hep güzel umutlu şeyler paylstim hayata dair Twitter da falan. Çok sevdiğimi biliyordu. Hala beni üzmesi neden anlamıyorum.

sen normal modunda devam et tarzını bozma onlarla ilgili bir şey paylaşma kendi modunda ol. havlar havlar susar.

Çok düşündüm. ben Varya nasıl fedakarlıklar yaptm. Gecem gündüzüm yoktu. Nasıl değer verdim. İlkti benim için. Sadece duygularımla oynadığı kanaatine vardım.

Cevap vermeyin, bir süre sonra bırakacaktır mesajatmayı. Nasıl bir pislikten kurtulmussunuz.

Maalesef ortak arkadaş yok. Aslında duygularıma o nisanlandiktan sonra engel olabildim. Allah korkusu var. O kızın günahı ne diye düşündüm hep. Bu yüzden kendimi çektim. İşte ayrılan terkeden kendisi. Sürekli yazma amacı ne. Bence mutsuz ve biraz daha benle konuşup nisanlisina tekrar geri dönmek istiyor vicdan rahatlatmak icjn sadece. Böyle düşünüyorum bilemiyorum

Kurt meselesi bahanesi olmus pasanin. Yoksayin engellemeyin msjlarini okumayin. Allah kurtarmis sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…