• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanacak ve evlenecekler için en uygunuuu kesinlikle inceleyin

kuseyy

Kocamın Kuzusuyummmmmmm:)
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
127
0
96
37
Şanlıurfa
kızlar kına nikah sekeri cerez yuzuk yastıgı boyle seylerı cok uyguna yapan bır yer buldum facete sıze adresı vereyım bı bakın ıtersenız fıyatı gercekten cok uygun .türkıyenın her yerıne kargo ve kapıdan odeme guvencesı var.okadar cok yer araştırdımkı en uygunu burası yapıyo adres bu bakmakta fayda var

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir bir yer için xxxxxxxxx a bi bakabilirsiniz arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar arkadaş size yolladımı bılemıyorum ama benımde size onere bilcegim bi yer var kampanya yapılmıs cokta güzel ben dğün ordaydım kampanyada 200 nikah şeri sepeti takı yastıgı 2000 davetiye 240 tl şizi bilmem ama bana cok uygun geldı bende olusum icin gitmisitim 1 yaş şekeri yaptırdım nerdeyse bı cok modelseker 1 1,5 tl arasında ben cok araştırmıstım ama burası cok uygun cünkü toptancılarmıs sonra perekandeye dönüsmüs valla kesınlıkle oneririm he bıde sanırım kargo ücretü yok onunda orada bırı sormustu kulak mısafırı oldum anlıycagınız fırma dı vere mıyorum yasak oldugu için ama tel nurasını verıyım sorun olmuyomuş 0212 424 04 10 bıde cep var 0554 880 10 23 yagmur hanım yazıyo karttın uzerinde

Back