dara Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 233 45 118 22 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dara #1 Merhabalar, Yakın zamanda olacak nişanım için, sevgilime parfüm ve kendime parfüm arayışı içindeyim. Bununla ilgili önerileriniz benim için çok değerli. Erkek için baktıklarım; Calvin Klein Euphoria Classic, Dolce Gabanna The One, Versace Eros. Kendim için baktıklarım; Calvin Klein Euphoria Classic, Dolce Gabanna The one, Channel Chance ve Versace Bright Crystal.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Merhabalar, Yakın zamanda olacak nişanım için, sevgilime parfüm ve kendime parfüm arayışı içindeyim. Bununla ilgili önerileriniz benim için çok değerli. Erkek için baktıklarım; Calvin Klein Euphoria Classic, Dolce Gabanna The One, Versace Eros. Kendim için baktıklarım; Calvin Klein Euphoria Classic, Dolce Gabanna The one, Channel Chance ve Versace Bright Crystal.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Mascara like a chalk outline Kayıtlı Üye 23 Ekim 2009 18.527 3.908 448 22 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dara #2 212 sexy bayanıda erkeğide muhteşem. çift olarak alabilirsiniz.
SapkamDoluCicekle home is where the heart is Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2016 783 765 33 23 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dara #3 Versace - Bright Crystal gerçekten hafif güzel tatlı bir kokudur nişanınıza yakışır Erkek parfumu bilmem ama One Million olabilir
Versace - Bright Crystal gerçekten hafif güzel tatlı bir kokudur nişanınıza yakışır Erkek parfumu bilmem ama One Million olabilir
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dara #4 Çift olarak alalım derseniz giorgio armani code bayan/erkek önerebilirim. Ama ayrı ayrı da olur derseniz erkeğe dior homme intense, bayana da chanel chance veya dolce gabbana the one öneririm:)
Çift olarak alalım derseniz giorgio armani code bayan/erkek önerebilirim. Ama ayrı ayrı da olur derseniz erkeğe dior homme intense, bayana da chanel chance veya dolce gabbana the one öneririm:)
Benbenmesela Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2016 1.523 1.501 133 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dara #5 Prada