dara Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 233 45 118 21 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dara #1 Merhabalar, Yakın zamanda olacak nişanım için, sevgilime parfüm ve kendime parfüm arayışı içindeyim. Bununla ilgili önerileriniz benim için çok değerli. Erkek için baktıklarım; Calvin Klein Euphoria Classic, Dolce Gabanna The One, Versace Eros. Kendim için baktıklarım; Calvin Klein Euphoria Classic, Dolce Gabanna The one, Channel Chance ve Versace Bright Crystal.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Merhabalar, Yakın zamanda olacak nişanım için, sevgilime parfüm ve kendime parfüm arayışı içindeyim. Bununla ilgili önerileriniz benim için çok değerli. Erkek için baktıklarım; Calvin Klein Euphoria Classic, Dolce Gabanna The One, Versace Eros. Kendim için baktıklarım; Calvin Klein Euphoria Classic, Dolce Gabanna The one, Channel Chance ve Versace Bright Crystal.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
dara Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 233 45 118 22 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dara #2 Bu konumun kapatılmasını istiyorum, teşekkürler.
isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü Yemek Yarışması 6 Mart 2012 17.742 28.113 798 49 24 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dara #3 http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlanacak-cifte-parfum-onerileriniz.950538/