Nişan nişanlanacak arkadaşa ne alınır?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

buanbuan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
1.728
42
Merhaba arkadaşlar,benim arkadaşım nişanlancak ,aile arasında olcakmış,ben ona nişan hediyesi olarak ne almalıyım? Borcam seti falan ev eşyası olur mu?

hediye sonuçta bu gönlünden ne geçiyorsa al canım çeyizi için bişeyler alabilirsin dediğin gibi ev eşyası borcam falan

Canım arkadaşlığınız ne boyutta?
çok yakınsa altın takılır veya küçük ev aletlerinden falan bişi alınabilir
çok yakın değilse çeyizine bişi alırsın çok abartı olmayan
bide bunun düğünü var :)

nişanlanacak kıza alınabilecek o kadar çok hediye seçeneği var ki... aile arasında ufak bir şey olacaksa bence takı yani para ya da altın takma. sonuçta daha düğünü de var bunun. çeyizine birşeyler al. küçük mutfak aletlerinden alabilirsin, blender seti, kettle gibi. nevresim takımı olabilir. borcam seti, çay seti, pike takımı, kahve takımı, pasta tabağı, servis seti. ne kadar bütçe ayıracağın önemli. atıyorum 50 ya da 100 tl gibi bir rakam belirle kendi bütçene göre. sonra gidip züccaciye ya da çeyiz ürünleri satan bir mağazaya git arkadaşının beğeniceğini düşündüğün bir şey al. benim 1 ay önce sözüm oldu arkadaşım ekmek kızartma makinası aldı.

Nişanda ev hediyesi olmaz bence. Aile arasında küçük bişey olucaksa sen de küçük bir hediye alabilirsin. Nişandan sonra vermek üzere çeyizine yardım amaçlı ihtiyacı olan bir şey sorup alabilirsin.
Bir şey almasan da olur aslında.

Nişanda ev hediyesi olmaz bence. Aile arasında küçük bişey olucaksa sen de küçük bir hediye alabilirsin. Nişandan sonra vermek üzere çeyizine yardım amaçlı ihtiyacı olan bir şey sorup alabilirsin.
Bir şey almasan da olur aslında.

bence de aldığın hediyeyi nişandan önce ya da sonra vermen daha uygun olur.

Ev hediyesi al arkadaşların önerdiği gibi kettle, nevresim takımı gibi birşey ya da takı tak para veya küçük altın gibi.

kızlar benim de arkadasımın abisi nişanlanıyor. ve en yakın arkadasımın abisi. nişana da haliylen davetliyiz. cunku onların aileden sayarlar bizi de. şimdi kara kara hediye dusunuyorum. altını nasılsa düğünde takıcam. nişanda da hediyesiz gitmek de istemiyorum.nişanlanacağı bayanı tanımıyorum ama arkadasımın abisi için hediye almak istiyorum. sizce erkeğe ne hediye edilebilir??

X