Nişan nişanlanacak arkadaşa hediye

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

duyad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
64
0
86
İstanbul
merhaba kızlar. 2 hafta sonra samimi bir arkadaşımın nişanı olacak ama hala hediyeye karar veremedim. nişan evde olacağı için para takmak istemiyorum. hediye olarak da gelin anı defteri düşündüm ama sizce uygun olur mu? ya da siz ne önerirsiniz? şimdiden teşekkür ederim...

bence anı defteri çok kötü bir fikir , çeyizine bir katkıda bulun daha iyi bence basit olur canım anı defteri . sonuçta nişanda takı takma zorunluluğu yok , düğünde takarsın . sen çeyizine yardımcı ol ne bileyim. nevresim takımı , kettle,ütü, çaycı bir şey alırsan daha memnun olur bence ...

nevresim olmaz o bana almıştı:)
internetten araştırdım da anı defteri için hayatı boyunca saklar falan yazıyordu ben de gaza geldim züccaciye ve beyaz eşya dükkanları olduğu için o tarz şeyler de almak istemiyorum. başka ne olabilir:26:

Valla benimde yakında nişanım var, bende açıkcası anı defteri gelse çok sevinmem.. Çeyize katkı eksiklere katkı ( elbet bir eksiği vardır ) ya da arkadaşımı anımsatacak güzel bir hediye olabilir. Her ne kadar dükkanları da olsa senden gelecek olan hediye güzeldir.

eğer züccaiye dükkanları var ise . Bizde nişanda söz de söz mendili yaptırılıp dağıtılır . sende gelecek misfir sayısı kadar evde en fazla olsa olsa 50 kişi civarı olur. Gidersin eğer istanbuldaysan eminönünden değilsen başka tuhafiyelerde satılıyor mendil alırısn tanesi bir lira yine süslüyecek şeyler alırsın süslersin mendilleri şöyle şı bir sepet alırsın sana maliyeti taş çatlasa 80 tl :):):):)

güzel bir fikir ama o da hazırlarsa ikişer tane olacak bu sefer:) önceden haber vermek zorunda kalırım

Benim aklıma tablo geldi Sözlüsüyle beraber bir fotoğrafını tablo gibi yaptırıp hediye edebilirsin.Yakın arkadaşın olduğu için yüksek çözünürlükteki bir resmini alıverirsin bilgisayarından filan.Yada onun en çok beğendiği resimlerini yaptırabilirsin.Canvas tablolar var fotoğrafları baskı yapıyorlar bir bak derim..

Bencede mutlaka bir eksigi vardır ona yardımcı olmak mantıklı ya da nişan kurabiyelerinden yaptırabilrisin dışarda bi yere hani şu şeker hamurlu olanlarından üzerinde onların isminin yazdığı güzel bir anı olabilir

Bana arkadaşım çok şık bir anahtarlık almıştı pencereli fln çok hoşuma gitmişti. Çeyizimde de hiç öle bi şey yoktu. Hatta aklıma bile gelmemişti

sağolun arkadaşlar bunları düşüneceğim. peki şu peçeteli masa örtülerinden alsam olur mu (yemekteyiz modeli diye geçiyor)

Merhabalar
Sizden yardim istiyorum bir ay sonra en yakin arkadasim nisanlaniyor ve kizlarla bi hediye dusunuyoruz ama napabiliriz pek karar veremedik salonda olucak nisan töreni lüften yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhabalar kizlar
Bir ay sonra en yakin arkadasim nisanlaniyor ve kizlarla bi hediye dusunuyoruz ama napabiliriz pek karar veremedik salonda olucak nisan töreni lüften yardimci olursaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…