• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım hamile olduğumu duyunca yurtdışına kaçtı bebeği aldırtmak zorundayım yardım edin!!

26Ceyda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
1
0
1
34
12 haftalık hamileyim nişanlım hamileliği duyduktan sonra yurt dışına kaçtı kürtaj içinse artık çok geç ve bu süreçte artık yasal değil ailemden sürekli hakaret ve şiddet görüyorum lütfen yardımcı olun!!!! Doktorlara gittim yasal süreçte ama babasının iznini soruyor fakat ona da ulaşamıyorum! bu bebeği tek başıma büyütemem lütfen yardım edin bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen söyleyin!!

Çok sinirlerim bozuldu . Ne karaktersiz br adammış o !!! Yasal süre dolmuş yapacak brsey yok dogur canm büyütrsür. Buda okuyanlara ders olsun elin adamlarına guvenmesinler.

Allah yardm etsn

12 haftada buyumus ama evlı degılsın neden babayı soruyorlar hala.. Ayrıca nısanlın ne karaktersız bırı ımıs aılesınden yok mu kımse ona ulasabılecek.. olmadı al arkadaslarından bırını babası bu de evlı degılsın kım bılecek

Yasal olarak zor diye biliyorum şuan bebek büyümüş tatlım yaaa...
Hemde yani ben evli olduğum için çevremde birkaç arkadaşım kürtaj oldular ama baba adayınında izni ve belgeleri gerekiyor . O işi nasıl halledeceksin. Çok üzüldüm gerçekten senin adına, umarım vicdana gelir nişanlnda gelir bebeğini babasız büytmek zorunda kalmazsın kuzucuğum...:( ailesi yardımcı olmuyorlarmı , hem nişanlıymışınızda , neden korktuki bu aptal adam bebekten evlenince olmayacakmıydıki bebeğiniz, evlenmeyi mi düşünmüuordu acaba? Zor bir durum Allah yardımcın olsun. Ruh halini bir nebze olsun anlayabiliyorum...:( :(

doğur, devlete ver.
bir tarafınız yemiyor madem, evlenmeden her haltı yaşamasaydınız.

bir de bebek katili olma. zaten yasal süre dolmuş. doğur da garibim günahsız yavru iyi bir ailede büyür inşallah.

Merhaba canım ABD'de yasıyorum ve bir arkadasım bu tur bır dusuk yaptı bana bıraz bahsetmıstı dunya uzerınde bu ilacı ureten bir company varmıs yanlıs hatırlamiyorsam exelgyn dı adı da o bu firmayla iletisime gecerek ilac almıstı ama istersen arkadasıma sorup daha fazla bilgi vermesini isteyebilirim

Merhaba canım ABD'de yasıyorum ve bir arkadasım bu tur bır dusuk yaptı bana bıraz bahsetmıstı dunya uzerınde bu ilacı ureten bir company varmıs yanlıs hatırlamiyorsam exelgyn dı adı da o bu firmayla iletisime gecerek ilac almıstı ama istersen arkadasıma sorup daha fazla bilgi vermesini isteyebilirim

şu mesajı yazdığınıza inanamadım bir an. şaka mısınız? nasıl bir vebaldir bu? hadi herşeyi geçtim, ya kıza bir şey olsa?

12 haftalık hamileyim nişanlım hamileliği duyduktan sonra yurt dışına kaçtı kürtaj içinse artık çok geç ve bu süreçte artık yasal değil ailemden sürekli hakaret ve şiddet görüyorum lütfen yardımcı olun!!!! Doktorlara gittim yasal süreçte ama babasının iznini soruyor fakat ona da ulaşamıyorum! bu bebeği tek başıma büyütemem lütfen yardım edin bildiğiniz bir yöntem varsa lütfen söyleyin!!
Yok deve .....
Sonuçlarına katlanamayacagin sorumluluklar altına girmeden önce kendini bir güzel dövseydin,şimdi dövünmenin bir manası yok .mümkünü yok almazlar .doguracaksin, çok sevecek ,sevileceksin. .gözünün içine baktığında ,aldırma isteğinden utanacaksin. .

Nişanlın tam bir s.refsiz p.zevenk. .

Evde şiddet görmene çok üzüldüm .hemen O evden ayrılıp ,güvenli bir yere gitmelisin. .bu surecte çalışacağın bir yer yada yardımını senden esirgemeyecek insanlar var mı hayatında ?

Bence siz hiç bilgi vermeyin bilginiz sizde saklı kalsın, böyle bir konuda nasıl ilaç ismi önerebiliyorsunuz şaştım kaldım, biraz hassasiyet lütfen

Konu sahi, lütfen hiçkimsenin önerdiği bir ilacı kullanmauın. Aksi halde size ve bebeğe çokk çok ciddi rahatsızlıklar hatta ölüm bile getirebilir.
Allah korusun içtiğin ilaç , bebeği düşükle sonuçlandırmayıp , ya hasta , eksik sakat bırakırsa ve bu kez gerçekten doğurmak zorunda kalırsan , ne yapacaksın...sağlıklı düşün lütfen, çaresiz hissetme kendini.

Arkadaşım çocuk aldırdı evlimisin babasın lazım diye bişey sormadılar. Özel hastanede sormuyolar devleti bilmem

Back