Nişanımız için kv hiç bir şey yapmıyor.. Lütfen akıl verin..

2 patik 2 lif için mesah atmaya utanmadiniz mi? Bana nişan elbisemi almayı bile teklif etmediler. Ben de asla agzimi açıp istemedim. Kına gecesinde de aynısı oldu. Kendi kiyafetlerimi kendim diktirdim. Onlar nişana taki alıp geldiler sadece. Hiç de niye demedim. Alanın kendi iyi niyetidir, almayandan da istenmez. Kendinizi çok kotu duruma dusurmussunuz o mesajla.
Pazardan 2 lif 2 patik alsa da, ayy ala ala bunlari almis diye konu acardiniz eminim. Iki tane caputa takmayin kafanizi da önünüze bakın

Gerek yok bu kadar kurala bencekayinvalide o mesaja kurulmakta hakli çünkü emrivaki yapmışsınız resmen

Mevzu patik çetik deil mevzu umursamamasi önemsememesi heleji ilk defa gelin alicak bir insan birazcikda olsa kiymet deger vermezmi bole seylere ama yok yeri geldinmi gelinlik bekler senden temizlik hastalandinmi bakican cani sıkıldınmı gidicen hatta hergun turbe gibi zoyaret edicen offf icimi doktum

Aman be canım boşver. Böyle zorla yapacaksa hiç yapmasın.

Yapmasın, tek kuruşu geçip yarın öbür gün şunda da benim emeğim var diyemesin.

Sen de yarın öbür gün mesafini koyarsın olur biter.

Nisani birkere kiz tarafi yapar. Durumumuz yok demissiniz ama her ince detaya kadar yapip dusunuyorsunuz herseyi. Kime ve neden rezil olasinizki? Siz baskalarini memnun etmek icinmi istiyorsunuz bukadar seyi? Kadinin durumu belki hem nisan bohcasina hem dugun bohcasina yetmedigi icin dugune iyisini yaprim diye dusunuyor. Yil olmus 2017 artik ailelerden birsey beklemeyin birakin onlarda azcik rahat etsinler. Neguzel nisanlinla kendi butcenize gore yapin herseyi. Bosuna bukadar panik problem.

canım çok takma bu işleri benimde nişanım ay sonu karşı tarafta ne yapılması gerektiğini falan bilmiyor onların ilk olduğu için bnde istemek istemiyorum en son nişan günü sinirlenmim diye dedim ben sandık falan istemiyorum getirmeyin bana gereksiz gerci desem sandik getirmeniz gerekli falab getirirlerde demekten yoruldum bende

Bir yemeni bir lif alinmadi diye degersiz hissetme kendini.
Seni anlayabiliyorum. Toplumumuzda insanlarin zihnine yer etmis bu adetler. E taze gelinlerin bazilarina bunlar yapilmiyor diye kendilerini garip hissediyorlar.
Ama inan bana bunlar okadar gereksiz seyler ki. Senin degerini sana alinan yemeni lif veya altinlar belirlemiyor..bunlari aklindan silersen daha mutlu olursun.

daha yeni kız evlendirmiş keşke böyle hevesleriniz varsa baştan nişanlınızla konuşup bekleseydiniz.
bencede durumu olmadığından yapmamıştır.. sizin saydığınız bir iki şeyden fazlasını yapmak istemiştir ,daha da özenmiştir.. ama para yoktur

mesajla yazmanız da hoş olmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…