- 8 Ağustos 2016
- 112
- 82
-
- Konu Sahibi BlueGangsta
Bugune kadar hic bir sey istemedim bu istedigim ilk ve son seydi.. Istemiycem cunku boyle problemler bosu bosuna sozlumle arami geriyor. Yapcak bir sey yok malesef :/canım kendini boş yere üzme
durumu olsa yapar diye düşünüyorum
bunu kendine yapışmış bir haksızlık olarak adletme sen yuvana mutluluğuna bak
birşey söylemek istersen de sana tavsiyem mesajla söyleme
evlilik öncesi olur böyle sıkıntılar
üzme kendini
Allah mutlu etsin şimdiden
sevgiler
Yok nişanı kiz yapar ama bizde kostumu erkek alir erkegin takimini kiz tarafi alir yuzukleri erkek alir 3 ablam 1 abim daha var ben hep böyle gördüm.. yöreden yöreye değişir belki..Nişanı kız tarafı yapar zaten masraflara ortak olmuş çul çaput olmasın
Neden uyguladiğimjz adetleden veya kendimden utanıyım? mahvetmiyorum günlerimi ortada büyuk bir kavgaya tartışmaya yol açacak kadar büyütmedim de. Olay bohca degil sadece bir ignenin ucu kadar emek olmamasi soz konusu. Sozumuzdede boyleydi. Herkesin derdi kendine bence kucumsemeyin.Ne mi yapmalısınız
Utanmalisiniz mesela
Saçma sapan şeylerle en güzel gunlerinizi mahvettiginiz için, bırakın artık bohça mevzularını.
Yapmıyorlarsa yapmasınlar çok mu lazım ? Nedir yani olmayınca olmuyor mu ?
Çok kafaya takiyorsaniz alın carsidan koyun bohcaniza gösterin elaleme
Dert edilecek o kadar çok şeyin olacak ki şunlar devede kulak gelecek
Erkeğe takımı ve onun yüzügünü de senin Alman lazım pastası hediyeliği almaz. Senin durumun yok adeti töreyi ne yapacaksın eskiden hediyelik dağıtımı mı vardı Yen'i Yen'i adetler.Yok nişanı kiz yapar ama bizde kostumu erkek alir erkegin takimini kiz tarafi alir yuzukleri erkek alir 3 ablam 1 abim daha var ben hep böyle gördüm.. yöreden yöreye değişir belki..