- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
Merhaba, biz de 8 senelik birlikteliğimizi resmiyete dökmüş olduk Allahın izniyle, bizimkisi bol ağlamaklı bir nişan oldu meleğimin yokluğunu iliklerime kadar hissettim, öyledir böyledir atlattık bitti çok şükür..
Normalde hep evde istemiştim, sırf ev almaz diye cafe' de aile arasında yapmak zorunda kaldım.
Kısmet böyleymiş, buyrun resimler..
Eki Görüntüle 1159852 Eki Görüntüle 1159853
Eki Görüntüle 1159855 Eki Görüntüle 1159856
Eki Görüntüle 1159860
Bir de kurabiyelerim vardı, ama vasat şekildeler. Büyük hayal kırıklığına uğradım. İsmi, tarihi tutup keçeli kalemle yeni yazmayı öğrenen çocuk gibi yazmışlar kurabiyelerin üzerine, görünce şok oldum. Resim eklemedim o yüzden
Merhaba, biz de 8 senelik birlikteliğimizi resmiyete dökmüş olduk Allahın izniyle, bizimkisi bol ağlamaklı bir nişan oldu meleğimin yokluğunu iliklerime kadar hissettim, öyledir böyledir atlattık bitti çok şükür..
Normalde hep evde istemiştim, sırf ev almaz diye cafe' de aile arasında yapmak zorunda kaldım.
Eki Görüntüle 1159860
Bir de kurabiyelerim vardı, ama vasat şekildeler. Büyük hayal kırıklığına uğradım. İsmi, tarihi tutup keçeli kalemle yeni yazmayı öğrenen çocuk gibi yazmışlar kurabiyelerin üzerine, görünce şok oldum. Resim eklemedim o yüzden
Canim benim cok güzel olmussun.
Hele elbisene ba-yil-dim
Böyle zevkli bir hatunun sececegini gelinligi merak ettim simdiden
Allah tamamina erdirsin, insallah cok mutlu, cok huzurlu bir evliligin olur.
Kuzum prensesler gibi 0lmuşsun tebrik ederim bir ömürboyu mutluluklar diliyorum
Keşke anneciğinde görebşlseydi,eminim seni görmüştür sevincini mutluluğunu hissetmiştir..
Normalde pembeyi hiç sevmem ama sana çok yakışmış.Saçını, elbiseni, çiçeğini ve fiziğini çok beğendim. Allah mutlu etsin.
gördüğüm en güzel nişanlık.
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin.
Ne kadar güzel olmuşsun öyle bayıldım nişanlığına, saçına, makyajına bir harika herşeyRabbim tamamına erdirsin canım
Nişan tepsisine bayıldım abartıdan uzak ve çok hoşPembe rengi hayat dolu zaten, herşey çok güzel olmuş
Beğendin mii? Çok teşekkür ederim amin, darısı başına inşallah..
[/B]
Eki Görüntüle 1159860
Forumda sık sık mesajlarınızı görüp sessizce mutluğunuz için dua ediyordum, başlığınızı görünce çok sevindim. Maşallah herşey çok güzel olmuş buram buram aşk huzur kokuyor :) Allah mutluluğunuzu daim etsinben de 8.5 yıldan sonra nişanlandım ve garip bir şekilde benim annemle teyzelerim de normalde çok mütevazi insanlar olmalarına rağmen bazı isteklerinde aşırı abartabiliyolar malesef.ama Allah gerçekten sabırla bekleyip isyan etmeyene mükafatını çok geçmeden veriyor.mesela teyzemlerle birlikte beğendiğimiz gelinlik alım gücümüzün epey üstündeydi ama nişanlım bugün kendini zorlayarak da olsa o gelinliği almak istedi ve %30 indirim yaptıklarını gördük :) tam istediğimiz gibi gelinlik tam aklımızdaki fiyata şaka gibi dimi :). Çok konuştum kusura bakmayın kendi sevincimi de paylaşasım gelmiş size tekrar bi ömür boyu mutluluklar dilerim
Allah Tamamına Erdirsin inşallah hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?