Sizinle hiç sohbetimiz olmadı ama konularınız ve cevaplarınızdan biliyorum sizi zor dönemler atlatarak uzun bir ilişkiden güzel bir sonuca bağladınız Allah tamamına erdirsin nazar değmesin çok şık gözüküyorsunuz
Gerçekten öyle oldu hala bile zor ki babam kızımı evlendiriyorum diye tek başına mutlu değil, bir tarafım buruk diyor. Bizim de bugünleri buruk yaşayacağımız varmış, gerçekten çok teşekkür ederim, amiin güzel dualarınız için..
Nasip işte bizlerinde neler yaşayacağı belli değil Allah daha kötü günler göstermesin inşallah evliliğe kadar ki süreci güzel bir şekilde atlatır evlendikten sonra da güzel bir evliliğin olur :)
Sen ne yaptın, sabah sabah iş yerinde ağlattın beni,o kadar güzel olmuşsun ki, o masumiyetin elbiseyle bütünleşmiş. Umarım rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırmıştır. Sonsuza kadar mutluluklar diliyorum.
allah tamamına erdirsin arkadaşım Nişan elbiseniz çok güzelmiş
Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim. Çok hoş görünüyorsunuz :)
Her şey çok güzel ve naif olmuş hep mutlu olun
Herşey çok güzel olmuş. İnşallah çok mutlu olursunuz.
:123::123:
hayırlı uğurlu olsun ..
Allah tamamına erdirsin..
bir ömür mutluluklar ..
:123::123:
Merhaba, biz de 8 senelik birlikteliğimizi resmiyete dökmüş olduk Allahın izniyle, bizimkisi bol ağlamaklı bir nişan oldu meleğimin yokluğunu iliklerime kadar hissettim, öyledir böyledir atlattık bitti çok şükür..
Normalde hep evde istemiştim, sırf ev almaz diye cafe' de aile arasında yapmak zorunda kaldım.
Kısmet böyleymiş, buyrun resimler..
Eki Görüntüle 1159852 Eki Görüntüle 1159853
Eki Görüntüle 1159855 Eki Görüntüle 1159856
Eki Görüntüle 1159860
Bir de kurabiyelerim vardı, ama vasat şekildeler. Büyük hayal kırıklığına uğradım. İsmi, tarihi tutup keçeli kalemle yeni yazmayı öğrenen çocuk gibi yazmışlar kurabiyelerin üzerine, görünce şok oldum. Resim eklemedim o yüzden
Merhaba, biz de 8 senelik birlikteliğimizi resmiyete dökmüş olduk Allahın izniyle, bizimkisi bol ağlamaklı bir nişan oldu meleğimin yokluğunu iliklerime kadar hissettim, öyledir böyledir atlattık bitti çok şükür..
Normalde hep evde istemiştim, sırf ev almaz diye cafe' de aile arasında yapmak zorunda kaldım.
Kısmet böyleymiş, buyrun resimler..
Eki Görüntüle 1159852 Eki Görüntüle 1159853
Eki Görüntüle 1159855 Eki Görüntüle 1159856
Eki Görüntüle 1159860
Bir de kurabiyelerim vardı, ama vasat şekildeler. Büyük hayal kırıklığına uğradım. İsmi, tarihi tutup keçeli kalemle yeni yazmayı öğrenen çocuk gibi yazmışlar kurabiyelerin üzerine, görünce şok oldum. Resim eklemedim o yüzden
canım rabbim mesut etsin çok güzel olmuşsun.
meleğinde seni görmüştür çok sevinmiştir.
Kıyafetine bayıldım gerçekten
Ne çok abartı olmuş ne de nişan için sıradan.. Tam yerinde..
Allah ömrünüzün sonuna kadar mutlu yaşatsın inşallah
Hayırlı olsun bir ömür mutluluklar
Elbisen de pek ciciymiş
Nişanlığa BAAAYYIIIILLLDDDIIIIMMMMM nerden aldınn ? Ayy kesinlikle bende böyle bir tarz seçmeliyimm :103:
canım çok güzel olmuşsun hayırlı olsun... kurabiyeleri netten mi sipariş verdin korktum şimdi ben de netten alıcam( nerden sipariş verdiğini söylesen mağdur olmayalım biz de :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?