Nişanımız ((15.06.2014))

Gerçekten öyle oldu hala bile zor ki babam kızımı evlendiriyorum diye tek başına mutlu değil, bir tarafım buruk diyor. Bizim de bugünleri buruk yaşayacağımız varmış, gerçekten çok teşekkür ederim, amiin güzel dualarınız için..

Nasip işte bizlerinde neler yaşayacağı belli değil Allah daha kötü günler göstermesin inşallah evliliğe kadar ki süreci güzel bir şekilde atlatır evlendikten sonra da güzel bir evliliğin olur :)

Nasip işte bizlerinde neler yaşayacağı belli değil Allah daha kötü günler göstermesin inşallah evliliğe kadar ki süreci güzel bir şekilde atlatır evlendikten sonra da güzel bir evliliğin olur :)

Amin inşallah, hepimizin gideceği yer orası Allah gecinden versin inşallah..

Sen ne yaptın, sabah sabah iş yerinde ağlattın beni, o kadar güzel olmuşsun ki, o masumiyetin elbiseyle bütünleşmiş. Umarım rabbim seni iyi insanlarla karşılaştırmıştır. Sonsuza kadar mutluluklar diliyorum.

allah tamamına erdirsin arkadaşım Nişan elbiseniz çok güzelmiş

Çok teşekkür ederim amin inşallah canım..

allah tamamına erdirsin arkadaşım Nişan elbiseniz çok güzelmiş

Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim..

:123::123:

hayırlı uğurlu olsun ..
Allah tamamına erdirsin..
bir ömür mutluluklar ..

:123:
:123:

canım rabbim mesut etsin çok güzel olmuşsun.
meleğinde seni görmüştür çok sevinmiştir.

Kıyafetine bayıldım gerçekten
Ne çok abartı olmuş ne de nişan için sıradan.. Tam yerinde..

Allah ömrünüzün sonuna kadar mutlu yaşatsın inşallah

Hayırlı olsun bir ömür mutluluklar
Elbisen de pek ciciymiş

Nişanlığa BAAAYYIIIILLLDDDIIIIMMMMM nerden aldınn ? Ayy kesinlikle bende böyle bir tarz seçmeliyimm :103:

canım rabbim mesut etsin çok güzel olmuşsun.
meleğinde seni görmüştür çok sevinmiştir.

Çok teşekkür ederim, inşallah görmüştür canım..
Kıyafetine bayıldım gerçekten
Ne çok abartı olmuş ne de nişan için sıradan.. Tam yerinde..

Allah ömrünüzün sonuna kadar mutlu yaşatsın inşallah

Amiiin, böyle düşünceleri görünce çok memnun oluyorum. Çok teşekkür ederim..

Hayırlı olsun bir ömür mutluluklar
Elbisen de pek ciciymiş

Çok teşekkür ederim canım..

Nişanlığa BAAAYYIIIILLLDDDIIIIMMMMM nerden aldınn ? Ayy kesinlikle bende böyle bir tarz seçmeliyimm :103:

Çok teşekkür ederim, canım kuzenim Fatih' te gelinlikçi, kendi atölyeleri var onlar dikti. Ben sadece kumaşını seçtim, kol ve srıt detayı kendi fikirleri..

Son düzenleme:
canım çok güzel olmuşsun hayırlı olsun... kurabiyeleri netten mi sipariş verdin korktum şimdi ben de netten alıcam( nerden sipariş verdiğini söylesen mağdur olmayalım biz de :18:

canım çok güzel olmuşsun hayırlı olsun... kurabiyeleri netten mi sipariş verdin korktum şimdi ben de netten alıcam( nerden sipariş verdiğini söylesen mağdur olmayalım biz de :18:

Çok teşekkür ederim, yok canım işyerimizin burada özel pasta, kurabiyleriyle uğraşan, hem mekan da yemek veren hemde catring işi yapan bir yerle anlaştım, şeker hamurundan pastalar, macaronlar tabiri caizse ellerinden her iş geliyor zaten şaşırmamın sebebi de bu oldu.

Şeker hamurunu fırında çok ısıttıklarından çatlatmışlar, kırık kırık aldık tabii ben sonradan öğrendim, en kötüsü de isim olayı, bildiğiniz keçeli kalemle yazmayı yeni öğrenen çocuklar gibi isimlerimizi yazmışlar üzerlerine yanlış harf yapıp düzeltmişler, karalamışlar yazı tahtası sanki..

Rezil ettiler beni..

Kesinlikle sırf butik pasta kurabiye yapan yerlere yaptırmalısın, yapmayı becerebilmek değil profosyonel olmak marifet.. Düğünüm de bu şekilde yaptıracağım Allah nasip ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…