Hayatım çok güzel olmuşsun ALLAH tamamına erdirsinMerhaba, biz de 8 senelik birlikteliğimizi resmiyete dökmüş olduk Allahın izniyle, bizimkisi bol ağlamaklı bir nişan oldu meleğimin yokluğunu iliklerime kadar hissettim, öyledir böyledir atlattık bitti çok şükür..
Normalde hep evde istemiştim, sırf ev almaz diye cafe' de aile arasında yapmak zorunda kaldım.
Kısmet böyleymiş, buyrun resimler..
Eki Görüntüle 1159852 Eki Görüntüle 1159853
Eki Görüntüle 1159855 Eki Görüntüle 1159856
Eki Görüntüle 1159860
Hayatım çok güzel olmuşsun ALLAH tamamına erdirsin
meleğin kim canım
Merhaba, biz de 8 senelik birlikteliğimizi resmiyete dökmüş olduk Allahın izniyle, bizimkisi bol ağlamaklı bir nişan oldu meleğimin yokluğunu iliklerime kadar hissettim, öyledir böyledir atlattık bitti çok şükür..
Normalde hep evde istemiştim, sırf ev almaz diye cafe' de aile arasında yapmak zorunda kaldım.
Eki Görüntüle 1159860
Merhaba, biz de 8 senelik birlikteliğimizi resmiyete dökmüş olduk Allahın izniyle, bizimkisi bol ağlamaklı bir nişan oldu meleğimin yokluğunu iliklerime kadar hissettim, öyledir böyledir atlattık bitti çok şükür..
Eki Görüntüle 1159860
nisanligini cok begendim oyle boyle degil!!
gordugum en guzel nisanlik,bir omur mutlu olmaniz dilegiyle...
prenses gibisin hep mutlu olun inşallah
ayy canımmmm çok sevindimm allahım tamamını erdirsin çok tatlısın ...
Allah tamamına erdirsin, bir yastikta kocayin inşallah.
Allah utandirmadin canimm
Gerçekten mi? Çok teşekkür ederim, amiin.
Aslında tarlatan söz konusu değildi, yani giymeyi hiç düşünmedim ama ev almaz diye cafe de yapmaya karar verince rahat hareket etmem açısından tarlatan giydirip boy ölçüsünü ona göre aldılar. Bu arada tarlatanı hiç sevmedim, herkes kabarık giymeyi hayal eder bana bu kadarı bile nişan için fazla geldi. Ayrıca hareket etmesi, oturması da oldukça zor bişeymiş.
gercekten cok begendim..
ayrica itici duran sekilde kabarik degil hatta tarlatan oldugunu anlamadim cunku hic anlamam boyle seylerden
artik herkes gelinlik kadar kabarik giyiyor,ki bence hic hos degil
renk konusuna girmeyelim bile pembenin en guzel halini kullanmissin tekrar tebrikler
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Benim meleğim; annem..
Eki Görüntüle 1159860
Bir de kurabiyelerim vardı, ama vasat şekildeler. Büyük hayal kırıklığına uğradım. İsmi, tarihi tutup keçeli kalemle yeni yazmayı öğrenen çocuk gibi yazmışlar kurabiyelerin üzerine, görünce şok oldum. Resim eklemedim o yüzden
çok güzel olmuşsuntekrar hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin canım
cnm cok guzel olmussunnn allah mutlu etsin.darısı bizim gibi bekarlarn basına
canımm hayırlı olsunnn :116::116::116:
nişan tepsiniz, yüzükleriniz ve yastıklarınıza bayıldımm ya
senin kıyafetin de çook hoş olmuş sen ne kadar zayıfsın öyle maşallah
ayrıca nişanlının takımı da çok güzel
o kurabiye işi de ilginç olmuş yaa :44:
neyse ki yastıkların çok güzel o nedenle yerini dolduracak başka bir şeyin olmuş :116:
Allah tamamına erdirsin canım
ah yavrummm mutlaka seninle mutluluğunu paylaşmıştır
Çok güzel olmuşsun canım elbisene özellikle bayıldım mutluluklar diliyorum.
canımm çook şekerr olmuşsuun elbisene ve saçındakine bayıldımm..tekrar tekrar mutluluklarr
Çok teşekkür ederim, senin gibi şeker olabildiysem ne mutlu bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?