Nişan Nisanımın detayları (bohca, pasta ...)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

esoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
99
0
36
İstanbul
Bohça konusunu biraz değişik çözdüm kızlar, sizden aldığım fikirleri toparlıyarak.
Fotoğraftaki son hali değil daha düzgün bağladık tabi.
Damat bohçası içeriği; 5 parçalı pijama seti, bi şortlu eşofman takım, gömlek, klasik ve spor terlik, iç çamaşırı, kozmetik, çorap, kravat, mendil
Bunlar haricinde kol düğmesine kadar aldık tabi ama nişanda kullandı.
Biz sadece birbirimize yapıcaz diye konuşmuştuk, annem dayanamayıp babasına bir tshirt annesine seccade hazırladı.
Maliyet olarak kapalıçarşı alışverişine birlikte gittik ve hem biz hem onlar 300 er lira verdi.
Sanırım minimum bu düzeyde bir bütçe ayırmak gerekli. Biz eklemeler de yaptık.
Bana gelen bohça nın çamaşırlarını altlara sakladım 2 takım çamaşır 1 atlet takımı 2 çorap var altta :)
Umarım yardımcı olur..

Eklentiler

• $damatbohca.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 109
  • $damatbohca2.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $damatbohca3.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $gelinbohca.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $pasta.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 93
esoes damat bohçasında kozmetik ürünlerini koyduğun kutuyu çok beğendim canım, ikeadaki hasır kutulardan mı? Çok hoş durmuş, bende o tarz birşeye koymayı planlıyorum da...

Evett aynen öyle :) büyük kutu da ondan olacaktı ama kalmamış büyük boyu malesef.
O büyük kumaş kutunun da küçüğü var, tekstil kısmını da ona koyduk.
Biraz kutu kutu içinde oldu ama hepsi ilerde evimde düzenleyici olarak görev yapacaklar :)
Nişanlım klasik kozmetik kutuları falan sevmiyor, ben de ilerde evimde kullanamam. O yüzden ikimizin de istediği gibi oldu böylesi, tavsiye ederim. Yalnız alırken içi kaplanmamış olanlarla karıştırma, bunun içi kumaş kaplı, fazla basit olanları da var benzer görünümde. Mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…