Selam kızlar, sözlüm sürekli sorup duruyo nişanda ne kadar altın istiyorum diye. Düşünüyorum da gram altın mı istetsem nasıl olsa takmıcam, değer kaybetmemiş olur altın. Sizce? bir de kaç gram uygun olur?
canım açıkçası ben nişan ve düğünde anne ve babaların taktıkları şeyleri daha sonrada kullanabileceğim şeyler olmasından yanayım. yani tabiki kişiden kişiye göre değişir ama zaten misafirler takacak onlar yatırım için kalacak ileride bir düğüne falan gittiğinde şöyle güzel bir küpen kolyen olsa fena mı?? açıkçası bana nişanda set takacaklar bende bu şekilde istedim diğer 2. dereceden akrabalar isteyenler tabii altın takacaklar onlarda yatırımlık. dediğim gibi her yöreye ve kişiye göre değişir bunlar.
Tatlim bence özel gunlerde takabilecegin birseyler olsun ne hosuna gidiyorsa artik saat bilezik bileklik kolye falan sozlunun ailesi bi dugunde yada bayramda aldıkları hediyeyi taktigini gorurse sevinirler gram altin alirlarsa yatirim amacli saklarsin ancak. Bana nisanda iki bilezik takmislardi bir bilezik de ailem takmisti. Halamlar gram altin takmisti onlari sakliyorum bilezikleri ise ozel günlerde takiyorum. Bana set dugunde takilacak canim nisanda istemedik.