Nişan Nisanima cok az kaldi arkadaslar bi bakarmisiniz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
36
Arkadaslar Nisanima cok az kaldi.2 Hafta sonra Nisanim olacak.Nisanligim felan hersey hazir.Ailece yapicaz bide Arkadaslarla Evde MÜzikli felan olacak.Yalniz NIsanlim bizden cok uzak oturuyor daha isteme felan olmadi (onlar Izmirde bizde Izmite).Gelecekler isteme olacak ya aksama dogru Nisan olacak yada Ertesi gün tam bilemiyorum bende.Yani anlayacagniz durum baya bi karisik.Bazi yakinlarimiz diyorki yok hemen isteme olduktan sonra kiz verilmez bazilari neden olmasin diyor.Nisanligmin durumu pekde iyi sayilmaz.2inci kez gelmeleri ondan cok zor.O konuda benimde kafam baya bi karisik:1no2: Bide ben Nisanlimla birlikte Fotostudioda resim cekinmek istiyorum ama nekadara patlar onuda bilmiyorum (kendim karsilacam Resimmasraflarini).Asagi yukari bi Fiyat sölerseniz o sekilde kendimi hazirlarim.Cevaplarinizi benden esirgemezseniz sevinirim ARkadaslar.a.s.

Yani canım bu sonuçta senin nişanın buna sen ve ailen karar vericek, geleceklerse bence ailen verir seni okadar yol boşunamı gelcekler...uygun bir fotocuyla konuş resmin adedi boyutuna göre değişir..şimdiden mutluluklar canım

ne olacak sımdı versınler senı sen aılenle konus cnm hallolur
fotografıda uygun bı yere de yaptırabılırısınn

Insallah Allahin izniyle hersey hall olurda.Ya Aranizda NIsan yada DügünResimlerini Fotostudioda cektirip yaptirip fiyat olarak bilen yokmu?

Cnm artık eskisi gibi önce kız istenir-erkek tarafına biz biraz düşünelim....vs şeklinde yaklaşımlar kalktı.Aynı şehirde olsanız hadi uyguayın gelenekleri diyeceğim ama farklı şehirdeymişsiniz.Ablamın nişanıda seninki gibi olmuştu geldiler istediler hemen yüzük takıldı.
Resim konusundada sayıya ve çeken stüdyoya göre fiyatlar değişiyor.Albüm yaptırırsan epey külfetli olur.450 ytl ye mal odu:KK43: Hiç te gerek yoktu ama nişanlımın hayaliymiş yaptık,kendisi ödedi.Sana tavsiyem birkaç poz çektir tanesi 10 lira falandır cnm ,hatıra kalsın

Cnm artık eskisi gibi önce kız istenir-erkek tarafına biz biraz düşünelim....vs şeklinde yaklaşımlar kalktı.Aynı şehirde olsanız hadi uyguayın gelenekleri diyeceğim ama farklı şehirdeymişsiniz.Ablamın nişanıda seninki gibi olmuştu geldiler istediler hemen yüzük takıldı.
Resim konusundada sayıya ve çeken stüdyoya göre fiyatlar değişiyor.Albüm yaptırırsan epey külfetli olur.450 ytl ye mal odu:KK43: Hiç te gerek yoktu ama nişanlımın hayaliymiş yaptık,kendisi ödedi.Sana tavsiyem birkaç poz çektir tanesi 10 lira falandır cnm ,hatıra kalsın

Fiyat konusunda beni bilgilendirdigin icin cok tesekür ederim.:1hug: Zaten bizimkilerde öle yapmaya düsünyor.Yalniz bizim BAbatarafi biraz akside Tepki verirler felan diye düsünüyorum.

valla ben senin durumunun yarısını yaşadım canım ben nişanlımlan aynı üniversitedede okumuştuk mayıs 2007 de nişanımız oldu allahın izniyel haziranda dügünümüz var.ben adanalıyım nişanlım ankaralı.onlarda geldiler istediler ama babam aynı gün vermedi ve babam biliyordu zaten yıllardır konuştugumuzu sonra niaşnlım ve ailesi bir akrabalrının yanına mersine gittiler sonra ertesi gün tekrargeldiler istediler babam verdi.sonra beni hemen çarşıya götürdüler kıyafetimi baştan aşagı aldılar yüzüklerimizi aldılar kuaföre götürdüler zaten takıcakları bilezikleride yanlarında getirmişlerdi.hıı bide fotoya gittik fotoda iki boz çekilmiştik sanırım 70 ytl falandı.ama canım ya sonuçta sen kız evisin tamam nişan ve kına kız evine aittir ama bırakta fotoyu onlar halletsin ya.yanlız babam aynı gün vermedigi için hepimiz şok olmuştuk sonuçta insanlar uzak yerden geliyorlar düşünmek lazım ama kız evi naz evi düşüncesi var babalarda.valla nediyim allah yadımcın olsun arkadaşım çok stresli işler.ben şimdiden burdaki kınaki için sterslerim başladı

canım öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin
bildigim kadarıyla fotostudio pahalı diye biliyorum sana 600 civarı patlar bence nişanı daha orta halli bi yede yaptırın
dügünde oraya gidersin canım
bu arada benm kuzenimde mersinde oturyordu nişanlısı istanbuldaydı sabah geldiler istediler akşamda nişanı oldu
bence çok normal sonuçta taa nerden geliyorlar onlarada yazık
sen ailenle detaylıca konuş canım milletin sözünede kulak asmayın fazla

Canım İzmitin neresnde oturuyorsun blmiyorum. Ama ben gölcükte çektirmiştim nişan resimlerimi 2008 nisanda 100 dü galiba 12 poz resim 2şer adet artı bir albüm. Düğün resimlerimde izmitte Foto Kemalde çektirdim. Harika bir iş çıkarmışlardı. 20-25 pozluk 1 büyük albüm, 2 adet annasırtı dedikleri ortaboy albüm, birde cep bou albüm 450 tutmuştu. Ama tek resim vermemişlerdi, dolayısıyla stüdyo fotoğrafımı kimseye veremedim. Teyzemler falan artı ücret ödeyerek almışlardı.tanesi 10liraydı.

İsteme nişan konusuna gelince, ben gereksiz formalitelere kızıyorum. Tamam işin adabı önce isteme olur, düşünelim denir sonra söz nşan olur ama yani zaten sizbirbirinizi sevmişsiniz, düşünecek ne var ki, sırf naz lsun diye de insanları7-8 saattlik yoldan defalarca getirtmenin bir anlamı yok bence...

bende bu gibi bi durum yasadım. istanbuldaydım ben nişanlım izmir de. isteme olayı felan pek bi sancılı oldu. ilk istemede yüzük takılmadı.bayag gerginlik oldu. daha sonrasında söz muahbeti acılmadan nişan yaptık.Ailenin uzak olusları.vsvs bayag sıkıntı yaratıyor.
ama benden sana tavsiye böyle yol gideriydi,foto gideriydi gibi muhabetlere fazla girme:KK43: ben yardımcı olamadıgım halde bütün detayları biliyordum ve bu bende cok geginlik yarattı. neticede herşey bi şekilde oluyor. maddi sıkıntıları bildiğim için nişanlımın ailesi bana e nasıl olcak dı felan dı filandı herşeyi anlatıyordu. ben kendi aileme bunları anlatamıyordum.ailemin beklentileri cok fazla değildi fakat ben neredeyse nişan yüzügü bile almasınlar dercesine ailemein gözüne koyun gibi bakıordum.
Tüm gerilmelerim boşa cıktı ve herşey cok güzel oldu. tabii nişan alısverişinde felan aileler iyi kaynastı kimse kimseyi zorlamadı. herşey su gibi akıp gitii. onların yol yorgunlugu bile dile gelmedi. ben nişanlıklara bile cekimser yaklasırken cok güzel bir nişanlığa sahip oldum :KK70:
formaliteler deyip gecmeyelim bence kız istemenin,kız evinin nazının.nişandaki o telaşın.o karınagrılarının.hepsinin kendine göre bi güzelliği var

hımm fotolara laf yetiştirmemişim.heycanım aklıma gelince unuttum:p

bizim dijital makineler var dı evde felan hep onlarla cekildik. sonra dısarı gezmeye cıktık gençler olarak. cok güzel fotogrflar cektik. parklardaki yapay selaleler felan hiç stüdyo resmini aratmıyor:teytey:
fotograflarımın hepsi birbirinden güzel. ama sana bi tavsiye lütfen fotograflarda benim gibi bademciklerin görünenen kadar gülme
sanki tursuluk olmusumda son koca fırsatını yakalamısım gibi her fotoda bademciklerim görünüyor :roflol:

X