NİŞANIMA BİR AY KALA...

95 Kiloydum boyum 1.80-1.82 arası evde düzenli beslenmeye başladım sakın yemek yememezlik yapmayın kilo veriyorum sanırsınız ama kası yakarsınız o yağlar kalır 6 öğün yedim 3 'ü atıştırma 3'ana öğün yeşilçay içtim bol bol su içtim tam tahıllı ekmek yedim şeker beyaz ekmek çıkardım hayatımdan köpeğimle yürüyüşlere çıktım,spora yazıldım 3 aylık 2 gün abur cuburumu yedim hatta her gün yedim sabah yerseniz fazla kalori yapmıyor :) şimdi ideal kilomdayım arada bir alıyorum ama hemen platesimi yaparım evimde tekrar aynı forma dönerim.

SÜPER YA MAŞALLAH. BEN YİYEREK MUTLU OLANLARDANIM VE DİYETİSYENSİZ KİLO VERCEĞİME NEDENSE İNANMIYORUM. SİZ TEK BAŞINIZA MI BAŞARDINIZ? YANİ DİYETİSYENSİZ?

SÜPER YA MAŞALLAH. BEN YİYEREK MUTLU OLANLARDANIM VE DİYETİSYENSİZ KİLO VERCEĞİME NEDENSE İNANMIYORUM. SİZ TEK BAŞINIZA MI BAŞARDINIZ? YANİ DİYETİSYENSİZ?
Diyetisyene ne hacet bende yemek yemeye bayılıyorum tabağınızı küçültün en basiti küçk kaselerde yiyin genelde gözümüzü doyurmak için fazla koyarız sonra da hepsini yeriz ondan oldu hep :) Sabah 9 da çık 1 saat yürüyüş ,kahvaltı ,egzersizler
kısaca öğünlerinizi atlamayın ve hamur işlerini abartmayın tümden bırakın demiyorum ama azaltın abur cuburu falan sonra o göbüş inecek bisiklet sürün vs daha bir sürü şey.

teşekkürler paylaşımınız için. dikkate alıcam :)

ben karatay diyetiyle 26 günde 59 dan 54 e indim ama tabi kilosu daha cok olanlar ac kalmadan daha kolay iniyor bende bugün isveç diyetine başladım 13 günde kaç verirsem hedef 1 ayda hedefim 49-47 ye inmek bakalım 6-8 kilo verebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…