• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanım...

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
................................................................

Eklentiler

• $llll.jpg
    $llll.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 233
  • $uu.jpg
    $uu.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 214
  • $ü.jpg
    $ü.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 164
  • $e.jpg
    $e.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 249
  • $ş.jpg
    $ş.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 212
  • $s.jpg
    $s.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 242
  • $ğ.jpg
    $ğ.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
mutluluklar dilerim çiçeğiniz ve elbiseniz çok güzelmiş.

Elbisen ne güzelmiş öyle, rengi modeli, harika, bu arada ayakkabılarını da gözümden kaçtı sanmayın, bilekten bağlı ve şık durmuş. Çiçeğinizde çok uyumlu olmuş.
Mutluluklar dilerim canım, darısı başıma:16:

Cok tatlı olmusun gercekten basıldakı sal galıba cok yakısmıs sana gercekten mutlu olman dılegıyle :)gelınlık resımlerınıde goruruz ınsallah :):46: :46: :46:

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
Çok hoş görünüyorsunuz bir de elbiseniz nerden acaba ?

Tebrikler.Allah tamamına erdirsin.:nazar:İstanbulda yaşıyorsunuz sanırım.Fotoları çektirdiğiniz sahil neresi merak ettim.:69:

tüm yorumlar için teşekkürler kızlar:) beğenmenize çoookk sevindim gerçekten:69:
sorulara gelince:
elbisemi fatih worldwella paris ten aldım fiyatı 300 tl almak isteyenler için:)
fotolardaki sahil mersin silifke sahili. istanbulda oturuyorum ama silifkeliyim nişan orda oldu..
aaykkabılar klasik bi model ama ben çok beğenerek aldım. normalde altın sarısı alsam daha uyumlu olurdu ama ben daha sonra günlük hayatta da kullanmak için siyah aldım.

tüm yorumlar için teşekkürler kızlar:) beğenmenize çoookk sevindim gerçekten:69:
sorulara gelince:
elbisemi fatih worldwella paris ten aldım fiyatı 300 tl almak isteyenler için:)
fotolardaki sahil mersin silifke sahili. istanbulda oturuyorum ama silifkeliyim nişan orda oldu..
aaykkabılar klasik bi model ama ben çok beğenerek aldım. normalde altın sarısı alsam daha uyumlu olurdu ama ben daha sonra günlük hayatta da kullanmak için siyah aldım.

Cevabınız için çok teşekkürler :) Hayli makbule geçti :)

elbisene bayıldım çok güzel,ayrıca çok yakışan bi çiftsiniz
bir ömür mutluluk dilerim

Back