nişanım......

hepsi bi post içinde yüklenmedi neden bilmem ama kızlar buda bnö nişanım... 25.07.2009 :))))

çok yakında inşallah düğün resimlerimide paylaşıcam :)))

ne kadar içten gülmüşsün yaaa....
bir insanın mutluluğu işte bu kadar gözlerinden okunabilir... :asigim:
canım benim maşallah sana opuyorumnanaktan
gelin gibi olmuşsun kız şimdiden tacın elbisenin rengi oyy ooyy ooyy :))

tşk ederim aslı :asigim: utandım yaff.... biizm nişan filam biraz zor olduda.... zafer kazanmış gbi olmuştuk... kaydirigubbakcemile3

çok tatlısınız canım allah tamamına erdirsin çok yakışıyorsunuz allah nazarlardan korusun sizi...

tşk ederim aslı :asigim: utandım yaff.... biizm nişan filam biraz zor olduda.... zafer kazanmış gbi olmuştuk... kaydirigubbakcemile3
al benden de o kadar bizim de çok zor olmuştu düğünümüz ondan daha zor olmuştu.umarım düğünün çok güzel olur canım acısı kolay atlatılmıo yoksa(

al benden de o kadar bizim de çok zor olmuştu düğünümüz ondan daha zor olmuştu.umarım düğünün çok güzel olur canım acısı kolay atlatılmıo yoksa(

neler nler çekiyoruz bi bilsen..:)) ama biz tıkadık kulaklarımız duymuyoruz işimize geldiği gbi davranıyoruz... herkesin sölediğini yapmaya kalktık birbirimzi yıprattık vazgeçtik ew bizim hayat bizimse başkalarına ne yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…