How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme nişanım var yardım lütfen

gurbeseker

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
42
1
16
İzmir
merhaba bayanlar
ağustosun 31 inde evde nişanım var 50- 60 kişi kadar olucak. o kadar kişi eve sıgmıyo haliyle evimizin önünde bi bahçemiz var oralara sandalye koyalım dedik ama oynama fln yok isteme merasimi olcak arkasından yüzük takılcak sohbet muhabbet işte bahçede sandalyelerde isteme fln saçmamı olur die korkuyorum ama eve sıgcak gibi dgl ufak i evimiz var ve ikram ne yapablirim acaba blgsayrdan müzk flnda acılabilirmi sizce bn istemyrum hiç ama annem sanki hevesli tecrübeli olanlarınız vardır aranızda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

merhaba bayanlar
ağustosun 31 inde evde nişanım var 50- 60 kişi kadar olucak. o kadar kişi eve sıgmıyo haliyle evimizin önünde bi bahçemiz var oralara sandalye koyalım dedik ama oynama fln yok isteme merasimi olcak arkasından yüzük takılcak sohbet muhabbet işte bahçede sandalyelerde isteme fln saçmamı olur die korkuyorum ama eve sıgcak gibi dgl ufak i evimiz var ve ikram ne yapablirim acaba blgsayrdan müzk flnda acılabilirmi sizce bn istemyrum hiç ama annem sanki hevesli tecrübeli olanlarınız vardır aranızda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

Canim nisani komple bahcede yapsaniz nasil olur biz ablamin kinasini oyle yapmistik muzikte ayarlarsiniz bilgisayardan oynama dans flanda olur dugun seklinde gecer hem daha guzel olur nisan pastaniz vardir zaten onun oncesinde de soguk icecek kurupasta kuruyemis ve kucuk kanepeler Hazırlayabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim nisani komple bahcede yapsaniz nasil olur biz ablamin kinasini oyle yapmistik muzikte ayarlarsiniz bilgisayardan oynama dans flanda olur dugun seklinde gecer hem daha guzel olur nisan pastaniz vardir zaten onun oncesinde de soguk icecek kurupasta kuruyemis ve kucuk kanepeler Hazırlayabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol canım ya yeni ufuklar actın diyebilirim aslında tanışmışlıkları var daha önceden bize glmişlerdi ilk geldiklerinde az kışi olck o zmn istesinler tektaş takılsın söz mayetinde ikinci gelişlerinde direk bahçeye alırız dedgn gbi ikram dağılır yZkleri takarız snrada pasta ufaktn bi müzkte koyarz ee yani yeter :-)

Sizin yine bahçe varmış olayı kurtarmışsınız. Sevgilimin sülalesi kalabalık ve böyle toplantılara çok hevesli bi şekilde iştirak ediyorlar. Bizim ev de çok küçük. Kullanabileceğim sadece bi oda var.
Salonda da olmayacak isteme söz nişan hepsi birarada olcak.
Tek sıkıntım bu şuan.

merhaba bayanlar

Nişanın bugünmüş, heyecanlısındır, ayrıntıları nasıl geçtiğini bekliyoruz. Müzik ve oturma olayını nasıl çözdüğünüzü de :)

Sizin yine bahçe varmış olayı kurtarmışsınız. Sevgilimin sülalesi kalabalık ve böyle toplantılara çok hevesli bi şekilde iştirak ediyorlar. Bizim ev de çok küçük. Kullanabileceğim sadece bi oda var.
Salonda da olmayacak isteme söz nişan hepsi birarada olcak.
Tek sıkıntım bu şuan.

Senin nişanın ne zaman, benim de söz yerine nişan olacak şimdi mekan düşünüyorum neresi olabilir diye. Sizde yakın bir kapı komşunuz var mı acaba iki ev yapsanız kalabalığı öyle dağıtabilirsiniz belki

Nişanın bugünmüş, heyecanlısındır, ayrıntıları nasıl geçtiğini bekliyoruz. Müzik ve oturma olayını nasıl çözdüğünüzü de :)

Senin nişanın ne zaman, benim de söz yerine nişan olacak şimdi mekan düşünüyorum neresi olabilir diye. Sizde yakın bir kapı komşunuz var mı acaba iki ev yapsanız kalabalığı öyle dağıtabilirsiniz belki
Malesef canım ya ..Yeni çözümümüz küçük bi toplantı salonu bulmak ..Henüz bulamadık ama kafamızda bi kaç yer var bakalım.

Bizim çevredekiler hep köy derneklerinin lokali veya toplanma salonu gibi yerleri tercih ediyorlar, belki siz de öyle bir şey düşünebilirsiniz varsa ailenizin dahil olduğu bir dernek veya lokal :)

Ne güzel sizin yine bahçeniz var. Bnde söz nişan bir düşünüyorum ve evimiz çok küçük ne yapacağımı bende bilmiyorum :((( Dernek mi tutsak diyorum acaba..

merhaba bayanlar
Benim ayın 1inde nişanım oldu. 60 ya da üzeri kişiydik tam bilemiyorum bile sayıyı, evimiz de büyük değil ama yatak odası hariç diğer 2 odayı da açtık. Salondaki mobilyaları kenarlara dayadık her yere sandalyeler koyduk. Yemek masasını kokteyl tarzı düzenledik, masayı süsledik ve en önemlisi sığdık. İsteme nişan bir aradaydı. Onun için de babam ilk önce aile büyüklerini bir odaya çağırdı orada isteme oldu. Sonra yemek sonra nişan yapıldı. Oynama istememiştim ama karşı taraf ısrar etti. Ama çok da eğlenceli oldu.
Sizin bahçeniz varmış ve yazın olacak, vallahi daha ne olsun ortam mis gibi.

Back