- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi amsterdam12
-
benim evdekiler kalabalık olmasın diyor da karşı taraf kayınvalide hiç insan dinlemeyip ısrarcı olunca epey kalabalık oluyor utanmasa mahalle bakkalını çagırcakAllah hayırlı uğurlu etsin canım seninde.Çok güzel vermişsin.Benim 2 ayda vermem gerek en az 10 kiloyu.Ay düğüne kadar da 10 vermem gerek.İnşallah başarırım.Ben de hazır yaptırıcam da şimdiden kimse gelmesin istiyorum fazla kalabalık istemiyorum.Ama evdekiler öyle düşünmüyor tabi.
benim evdekiler kalabalık olmasın diyor da karşı taraf kayınvalide hiç insan dinlemeyip ısrarcı olunca epey kalabalık oluyor utanmasa mahalle bakkalını çagırcak
bencede kurtulsak çok yoruldm artık :) Allahtan 2 gün kaldı da rahat gunler yakındahahahaha aynen benimkiler de öyle bitse de kurtulsak.
bencede kurtulsak çok yoruldm artık :) Allahtan 2 gün kaldı da rahat gunler yakında
teşekkürler canım :) inşallah :)ayy canım hayırlı olsun tekrar.ayrıntıları bekliyorum masanın falan resmini at.inş süper geçer
he bide isimli balonlar var baş harflerinizin olduğu onu ve pasta tabaklarını da parti malzemesi satan yerlerde bulabilirsin canım ben helyumsuz olandan aldım kendim şişirdim perdeye başka kumaşa yapıştırıp iğneledim :)
sağol canım teşekkür ederimcanım hayırlı uğurlu olsun resmin var mı masa resmi vs? 65 kişiyi eve nasıl sığdırdın ay ben şimdiden herkese kocanı çocuğunu getirme demek istiyorum düşün.bir de ben isteme ve nişanı bir arada yapacağım..stres olmak istemiyorum bir kereden aradan çıksın istiyoruz.
canım albüm oluşturdum profilimde sayende ilk defa fotoğraf yükledim :)
ordan bakabilirsin
rica ederim canım Allah tamamına erdirsin çok mutlu olunçoook teşekkür ederim canım hemen bakıyorum < 3
Kızlar selam..Eylül ortası gibi nişan organizasyonum var kısmet olursa.Öncelikle o zamana kadar vermem gereken en az 10 12 kg m var..Düğüne kadar 20 :) düşünün artık yumurta kapıya nasıl dayanmış :)
Evde sade bir tören yapmayı düşünüyoruz 35 kişi falan olur sanırım.Bana kalsa 20 olsun da işe aileler girdiğinde işler öyle yürümüyor.
Nişan evde olacağı için masa süslemesi,ikramlar,dağıtılacak süsler,nişan tepsisi vs nasıl yaparım nerden alırım inanın bilmiyorum.İnstagramdan bakıyorum masalar falan süper gözüküyor.Ama tamamını satana rastlamadım.Bileniniz varsa yardımcı olur musunuz bana lütfen ?
Bir çok arkadaşım kendin al masa örtünü,çiçeklerini,şamdanları falan dedi.Ama benim böyle orgazinasyonlara pek kafam basmıyor.Fena stres oldum.Yardım edeniniz olursa çok sevinirim.
Nişan evde olacağı için masa süslemesi,ikramlar,dağıtılacak süsler,nişan tepsisi vs nasıl yaparım nerden alırım inanın bilmiyorum.İnstagramdan bakıyorum masalar falan süper gözüküyor.Ama tamamını satana rastlamadım.Bileniniz varsa yardımcı olur musunuz bana lütfen ?
Bir çok arkadaşım kendin al masa örtünü,çiçeklerini,şamdanları falan dedi.Ama benim böyle orgazinasyonlara pek kafam basmıyor.Fena stres oldum.Yardım edeniniz olursa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?