• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanım var ve ne yapacağım hakkında fikrim yok.Yardım lütfen kızlar :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

amsterdam12

Moryel
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
3.731
3.979
158
Kızlar selam..Eylül ortası gibi nişan organizasyonum var kısmet olursa.Öncelikle o zamana kadar vermem gereken en az 10 12 kg m var..Düğüne kadar 20 :) düşünün artık yumurta kapıya nasıl dayanmış :)

Evde sade bir tören yapmayı düşünüyoruz 35 kişi falan olur sanırım.Bana kalsa 20 olsun da işe aileler girdiğinde işler öyle yürümüyor.

Nişan evde olacağı için masa süslemesi,ikramlar,dağıtılacak süsler,nişan tepsisi vs nasıl yaparım nerden alırım inanın bilmiyorum.İnstagramdan bakıyorum masalar falan süper gözüküyor.Ama tamamını satana rastlamadım.Bileniniz varsa yardımcı olur musunuz bana lütfen ?
Bir çok arkadaşım kendin al masa örtünü,çiçeklerini,şamdanları falan dedi.Ama benim böyle orgazinasyonlara pek kafam basmıyor.Fena stres oldum.Yardım edeniniz olursa çok sevinirim.

benimde vardı kilom 3 ayda 11 kilo verdim 11 gün kaldı nişanıma 5 6 kilomu da düğüne veririm artık dedim :) öncelikle hayırlı olsun benimde öyle evde olcak söz tepsisi çeyiz malzemesi satan yerlerde bulabilirsin canım ben alcaktım yada yaptırcaktım özel sonra alyansları alirken hem baya indirim yaptırdık hem söz tepsisi hediye ettiler en sevdiğim renkte :) bizde 30 kişi demistik nişana saolsun kayinvalidem 37 kişi yaptı inşallah 10 günde 10 kişi artmaz bende masa süsliyim dedim kalabalık olunca masa bile salondan alıncak benim odama o yüzden mutfakta tabaklara koyup herkese servis yapcaz bizde kolay gelsin şimdiden

Allah hayırlı uğurlu etsin canım seninde.Çok güzel vermişsin.Benim 2 ayda vermem gerek en az 10 kiloyu.Ay düğüne kadar da 10 vermem gerek.İnşallah başarırım.Ben de hazır yaptırıcam da şimdiden kimse gelmesin istiyorum fazla kalabalık istemiyorum.Ama evdekiler öyle düşünmüyor tabi.

canım hayırlı olsun öncelikle bizde evde yaptık organizasyonlar çok para alıyor araştırmıştım yaparken
kendime liste çıkardım öyle aldım ben
söz tepsisini dağıtılacak süsleri özalitçilerde ya da çeyiz mağazalarında bulabilirsin
ikram olarak su böreği siparişi verdik biz bir de söz pastamız onu da pastaneye yaptırdık 50 kişilik pasta eğer iyi kesilirse 100 kişilik oluyor ben 50 kişilik yaptırdım 65 kişi geldi arttı bile pasta bir de küçük ikramlık toplar yaptım kendim tarifi var internette çok pratik pişirmeden yapabilirsin ama ben yapamam diyorsan yine pastanelerde bulabilirsin yaptırabilirsin dekor süsleme tarzı şeyleri de inanki her yerde bulabilirsin english home tarzı yerlerde canım

he bide isimli balonlar var baş harflerinizin olduğu onu ve pasta tabaklarını da parti malzemesi satan yerlerde bulabilirsin canım ben helyumsuz olandan aldım kendim şişirdim perdeye başka kumaşa yapıştırıp iğneledim :)

Allah hayırlı uğurlu etsin canım seninde.Çok güzel vermişsin.Benim 2 ayda vermem gerek en az 10 kiloyu.Ay düğüne kadar da 10 vermem gerek.İnşallah başarırım.Ben de hazır yaptırıcam da şimdiden kimse gelmesin istiyorum fazla kalabalık istemiyorum.Ama evdekiler öyle düşünmüyor tabi.
benim evdekiler kalabalık olmasın diyor da karşı taraf kayınvalide hiç insan dinlemeyip ısrarcı olunca epey kalabalık oluyor utanmasa mahalle bakkalını çagırcak :-)

he bide isimli balonlar var baş harflerinizin olduğu onu ve pasta tabaklarını da parti malzemesi satan yerlerde bulabilirsin canım ben helyumsuz olandan aldım kendim şişirdim perdeye başka kumaşa yapıştırıp iğneledim :)

canım hayırlı uğurlu olsun resmin var mı masa resmi vs? 65 kişiyi eve nasıl sığdırdın ay ben şimdiden herkese kocanı çocuğunu getirme demek istiyorum düşün.bir de ben isteme ve nişanı bir arada yapacağım..stres olmak istemiyorum bir kereden aradan çıksın istiyoruz.

canım hayırlı uğurlu olsun resmin var mı masa resmi vs? 65 kişiyi eve nasıl sığdırdın ay ben şimdiden herkese kocanı çocuğunu getirme demek istiyorum düşün.bir de ben isteme ve nişanı bir arada yapacağım..stres olmak istemiyorum bir kereden aradan çıksın istiyoruz.
sağol canım teşekkür ederim
valla salondaki küçük koltukları çıkardık filan ayarladık bişiler işte sığmayanları da oturma odasına aldık yüzük takarken onlarda görsün diye masayı hole dönük koydukki görebilsinler diye
ben de öyle yaptım en iyisi valla
resmi nasıl atıyoruz bilmiyorum ama bi deniyim :)

Kızlar selam..Eylül ortası gibi nişan organizasyonum var kısmet olursa.Öncelikle o zamana kadar vermem gereken en az 10 12 kg m var..Düğüne kadar 20 :) düşünün artık yumurta kapıya nasıl dayanmış :)

Evde sade bir tören yapmayı düşünüyoruz 35 kişi falan olur sanırım.Bana kalsa 20 olsun da işe aileler girdiğinde işler öyle yürümüyor.

Nişan evde olacağı için masa süslemesi,ikramlar,dağıtılacak süsler,nişan tepsisi vs nasıl yaparım nerden alırım inanın bilmiyorum.İnstagramdan bakıyorum masalar falan süper gözüküyor.Ama tamamını satana rastlamadım.Bileniniz varsa yardımcı olur musunuz bana lütfen ?
Bir çok arkadaşım kendin al masa örtünü,çiçeklerini,şamdanları falan dedi.Ama benim böyle orgazinasyonlara pek kafam basmıyor.Fena stres oldum.Yardım edeniniz olursa çok sevinirim.

Bir çok arkadaşım kendin al masa örtünü,çiçeklerini,şamdanları falan dedi.Ama benim böyle orgazinasyonlara pek kafam basmıyor.Fena stres oldum.Yardım edeniniz olursa çok sevinirim.[/QUOTE]

Benzer durumdayiz:)) ben de evde yapacagim 2 ay sonra. Ve daha ortada ne elbisem var ne bisey. Internette muazzam masalar goruyorum. Onlari yapmak da ayri masraf ve zaman. Bilmiyorum ya. Biz 20 kisi falan olcaz bana kalsa sadece anne baba ve biz olalim isterdim.

Benzer durumdayiz:)) ben de evde yapacagim 2 ay sonra. Ve daha ortada ne elbisem var ne bisey. Internette muazzam masalar goruyorum. Onlari yapmak da ayri masraf ve zaman. Bilmiyorum ya. Biz 20 kisi falan olcaz bana kalsa sadece anne baba ve biz olalim isterdim.[/QUOTE]

selam canım.benim nişanım 7 ekimde.sonunda masa süsleme için içime sinen bir yer buldum.hem fiyatı uygun hem de istediğim herşeyi yapacak.ikramlar konusunda takıldım su an.onu da bir yer düşünüyorum fiyatları biraz pahalı eve garson falan getiriyorlarmış tüm tabak çanak geliyor.catering firması.fiyatta anlaşamadım henüz.
bir yandan da gereksiz diyorum.ikramları yine aynı yerden alıp servisi ailemden birileri yapsın diyorum.
senin nişan ne zaman canım ?ben fena stresliym fena.

Back