Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Nişanım var cildim problemli çok iyi bir fondötene ihtiyacım var. Lütfen yardım..?

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
Şu sıralar tedavi görüyorum aslında çok fazla olmayan sivilcelerim kullandığım bir hap (roaccutane) sonucu iyice çoğaldı. Yüzümü kuruttu ve sivilcelendirdi. Önce böyle bir reaksiyon veriyor sonra 1 yada 2 ay sonra düzeltmeye başlıyormuş. Fakat ocakta nişanım var. Haliyle böyle kızarık kuru ve sivilceli bir ciltle çıkmak istemiyorum insan içine...
Bana çok iyi kapatıcı özelliğe sahip fondöten lazım. Bu konuda çok fazla bilgim de olmadığı için sizlerden yardım istiyorum. Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler...

ya bu estee yi çoğu ark. önermiş :uhm: bende ondan mı alsam,sorunlu bi cilt tipim var

Ben aldım bir fondöten. Estee istedim ama oradaki bayan estee sana çok koyu olur en açık tonu bile uymaz dedi. Lancome teint idole ısrarla önerdi. Kapatıcılığının gayet güzel olduğunu ve sahne makyajlarında kullanıldığını memnun kalacağıma inandığı bir ürünmüş. Neyse denediler yüzüme evet kusurlar çok belli olmadı 99 tl baydım aldım. Fakat şu estee nasıl birşeydi aklımda kaldı??? Çok açık tenli de değildim neden öyle söyledi acaba?

MAC fondoten izler için harika.benim problemli değil cildim ama kuzenin sürekli kullanıyor.porselen bebek gibi oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…