Nişan Nişanım için seçtiğim elbise hakkında fikir verir misiniz?(Resimli)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canımm elbiseyi çok beğendim
benden küçük bir tavsiye..göğüs kısmındaki siyah bölgeye uygun dantel eldiven..
çok şık oluyorr inann..

canım nişan evde olucaksa cok şık ama kendi nişanın için degil cünkü herkes bu tarz giyinecek ve senin biraz abartılı olman gerek bana göree

Bence model sade ve şık kimisi allı pullu sever ama bu sade şık ve modern giyinmekten hoşlananların sevebileceği bişey evde olursa kesinlikle tam oturmuş olur
Elbiseyi nerden alıcaksın hangi markanın pronoviasın abiyelerine benziyor..?

Çok şık bir elbise bence. Beyaz tenliysen ve uzun boyluysan çok çok yakışacaktır. Ama mutlaka takılarla canlandır.

ben bayıldım. çok sade ve şık. özellikle evde yapılacaksa süper. ben de bu tarz bir şeyler düşünüyorum.nişandan sonra resim paylaşırsan çok mutlu olucam.

Model kesinlikle ha-ri-ka! Bana sadece rengi çok koyu geldi, biraz daha açık tonlarda olsa keşke. Bide ben nişanda vs de siyah rengi pek sevmiyorum. Mesela bu modele bence pudra rengi çoook güzel olabilir. Ay ben bayıldım çok güzel arkadaşım.

eğer nişanı bir salonda falan yapıcaksanız gayet uygun bir kıyafet evde yapılacak bir nişana göre bence hiç uygun değil. ama renkler bana biraz garip geldi,birde böyle bir kıyafet bğyunuz uzunsa güzel gider diye düşünüyorum.ama tabi karar sizin

Son düzenleme:
kıyafet renk olarak güzel gelmedi bir de çok lif lif kendin bırakan cinsten kumaş seçilmiş sanırım.bu eteğinden dolayı ve kumaşından dolayı daha sıkı ve daha şık duruşlu.

yorumlar için teşekkürler kızlarrdiktirmeyi planlıyordum ama wazgeçtim inşallah bu hafta fatihe gidip alıcam ama yine fuşya istiorum çok hoşuma gidiyor bu renk aldıktan sonra sizin için mutla:93:ka resimlerini yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…