nişanım için elbiseye karar veremiyorum.

beyaz , siyah ve kırmızı dan uzak dur..

pembe , mor , yeşil , gri önerebileceğim renkler..

tabi saç , cilt ve göz renginle uyumlu olmalı...

nişanlında aynı renk mendil ya da kravat takarak güzel bir renk kombinasyonu sağlamış olursunuz..

modele gelince ; nişanı yapacağın yere ve ne tarz bir tören olacağına göre değişir.. detaylı bilgi yazarsan yardımcı olabilirm..

sevgiler...

kızlar yaa bana d ayardım edin 1 aya kadar nişanım var ama ankara da nerde güzel abiye bulabilirim bilmiyorum

rica ederim..ulusda heykelin oralardaki mağazalra bak canım ben ulusdan beklemezdim öle güzel şeyler hatta irfan diye bi mağaza var oraya bakmanı öneririm tunaldıdada var şubeleri...kızılayda zafer çarşısının orda mine mağazası var ordada alt katı hep abiye

fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. nişanım küçük bir salonda olacak.50-60 kişilik yakın akrabalr arasında yapılacak. aslında elbiselerin duruşu fotolarda tam çıkmamış.normalde belim çok ince,normalde böyle durmadı mor elbisede. mor dediğiniz gibi klasik alt kısmı düz uzun hafif kabarık ve kuyruklu.
siyah hiç düşünmüyorum zaten ama kırmızı ve beyaza neden olmaz dediniz? bu mor elbisenin sanırım sarı ve koyu pembesi de vardı . tekrar gidip bakmayı düşünüyorum.

ben yeşil mavi ile kahvenin karışımı bi renkte düşünüyorum ama bilmiyorum bakmam gerekiyor. mine ye de bakıyım bak hiç aklıma gelmemişti orası:) ulusu da pek bilmem ama bi bakmak gerekli tabi, değer:))

bencede beyaz pudra rengi yaptırabilrisin ama beyaz renkte güzel

bencede kesinlikle beyaz cok hoş ama beyaz niaşnda olmaz kırmızı yada farklı bir rengi varsa elbisenin onu al a.s.

beyaza bayıldım peri gibi ama morun daha bir cazibesi var
nişan olmasa beyaz derdim ama düğünde beyaz nişanda beyaz olmaz bence
kesinlikle mor diyorum :lepi:

bnce pudra rengi ikinci modeli düşün hem bu sezon çok moda hemde esmer tenine çok yakışıropuyorumnanaktan

ben de beyazın modelini çok beğendim. mor klasik nişan elbisesi. ama beyaz hem çok şık hem de çok modern. rengi konusunda kendi zevkine göre belirlersin. çünkü beyaz nişanlık olmaz bence de.

gelinliğin beyaz tonları olacağı için beyaz olmaz

genelde de kınada kırmızı giyildiği için tercih etme dedim.

Evde değil dışarıda yapacağına göre kabarık bir model tercih edebilirsin çok abartıya kaçmayan uçuş uçuş tüllerin olduğu güzel bir model süppeerrr olur..

bende beyaz elbisenin farklı bir rengini tercih ederdim yerinde olsam arkadaşım . çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…