• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanım için elbiseye karar veremiyorum.

Mor elbise seni daha ince göstermiş.Ne kadar zayıf da olsan beyaz renk o yönde benden eksi aldı.

Mor bence de..hem beyazı giyiceksin nasıl olsa düğünde..giymeyecegın bır renk olsun..

hem düğünde hem nişanda beyaz gıyme bence :))

Kesinlikle morrrr...

Hem rengi hem modeli..Beyaz olanı çok klasik,balo kıyafeti gibi geldi bana...

Morun makyajıda çok güzel oluyor hem.....Yaaa ben moru seviyorum napıyım.Benim nişan elbisemde mordu da:))))

o zaman degısık renkler bak canım içine sinsin bence ..yeşil ,turkuaz.dore fialn..

Moru beğenmediysen daha farklı renklere bakabilirsin pembe,somon(yavruağzı),mavi gibi renkler de olabilir

Mor seni çok daha hoş göstermiş yani ikisi de çok güzel ama morun kesimi daha hoş. Beyaz zaten gelinlik giyeceksin nişanlık farklı olsun bence. :)

canım o beyaz elbisenin farklı bi rengini diktirebilme imkanın varsa o model çok hoş duruyo.ama beyaz olmaz düğünde de beyaz giyeceğin için.

mor olan modelin açık mercan rengini diktirebilirsin...beyaz gelinlik rengi nişan içim seçme derim...yerimsenibenaçık mercan rengi bu yaz çok moda...mutluluklar...hihoyyyt

beyaz çok güzel yakışmış ama düğündede beyaz giyiceksin daha renkli bi şeyler daha ii olur bence morda çok koyuu sengözlerimebaksanab

bencede mor gunun anlam ve onemıne daha cok uygun tabı renk konusunda bı degısıklık yapabılırsın şimdiden mutluluklar dilerim

beyazın modelini farklı bi renkte diktirebilirsen hoş olur...
Mor elbisenin alt kısmı pek hoş durmuyor sanki seni şişman göstermiş...

beyazın modelini farklı bi renkte diktirebilirsen hoş olur...
Mor elbisenin alt kısmı pek hoş durmuyor sanki seni şişman göstermiş...

aynen morun eteği çan gibi şişman göstermiş...
byezın modeli güzel fakat renk seçeneğini değiştrsen nasıl olur...

bence de beyaz, belki boyunun tamamı çıkmadığı içindir ama mor tam yapışmış, belini çok kalın göstermiş. Beyazın modelinde mor çok asil durabilir mesela, iki modeli kombine edebilirsin belki. Bir de neden beyaz olmaz ben anlamıyorum. Tabi farklı renk olması daha güzel olur ama kendine en çok beyaz rengi yakıştırıyorsan beyaz olsun

ben olsam kesinlikle ilk modelin somonunu tercih ederdim..

ikincisi çok klasik ve ciddi durmuş yaza uygun değil bence..

Back