model olarak sade ve sIk bence...
ama eger yazinsa nisan o zaman daha degisik bir renk olmali...
sence nasıl bir renk
Eki Görüntüle 155888
Arkadaşlar temmuzda nişanım var çok büyük bi nişan değil nişanımda bu elbiseden diktirmek istiyorum.Ya bu orjinal rengi gri olcak yada pudra rengi düşünüyorum.sizce elbise güzelmi ve hangi renk daha uygun olur...teşekkür ederimmm
evtt yazın açık havada olacak...aylardır elbise modellerine bakıyorummm sözlümle ben bu elbiseyi çok beğendikk.bende pudra rengi düşünüyorum taşlar aynı şekilde.sözlümede gri takım elbise ve pudra renginde kravat düşündükkk
elbise cok güzel şık ve sade boyunuz da normal uzunlukta ise size yakışacagını düşünüyorum ve kesinlikle yaz olacagı için açık renk tercih edin cıvıl cıvılpudra pembesi iyi bir seçim olur :)
Eki Görüntüle 155888
Arkadaşlar temmuzda nişanım var çok büyük bi nişan değil nişanımda bu elbiseden diktirmek istiyorum.Ya bu orjinal rengi gri olcak yada pudra rengi düşünüyorum.sizce elbise güzelmi ve hangi renk daha uygun olur...teşekkür ederimmm
Eki Görüntüle 155888
şimdi bu modeli görünce eski günlerim geldi aklıma.geçen sene bu zamanlar bende bu elbiseyi diktirmeye karar vermiştim.çok begenmiştim.fiyat istedim moda evinden 1,500 e dikeriz demişti.ama gittim bu elbisenin benzerini aldım bakırköyden hemde uyguna.rengi farklı ben fuşya aldım modelide buna çok benziyo ama birebir değil.hayırlı olsun şimdiden.hazır al diktirme bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?