Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanım için düşündüğüm elbisee fikirlerinizi bekliyorum...

selcit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
19
0
36
Konya
Eki Görüntüle 155888

Arkadaşlar temmuzda nişanım var çok büyük bi nişan değil nişanımda bu elbiseden diktirmek istiyorum.Ya bu orjinal rengi gri olcak yada pudra rengi düşünüyorum.sizce elbise güzelmi ve hangi renk daha uygun olur...teşekkür ederimmm

model olarak sade ve sIk bence...
ama eger yazinsa nisan o zaman daha degisik bir renk olmali...

daha güzel modeller var ama bunda ısrar edersen bence pudra rengi olsun

Çok güzel, aynen diktirebilirsen çok hoş bir model, bu renkte güzel, ben beğendim şahsen

evtt yazın açık havada olacak...aylardır elbise modellerine bakıyorummm sözlümle ben bu elbiseyi çok beğendikk.bende pudra rengi düşünüyorum taşlar aynı şekilde.sözlümede gri takım elbise ve pudra renginde kravat düşündükkk

Kesinlikle gri derim süper
bende bu rengin mini olanını arıyorum kayınbiraderimin düğünü için...

bende pudra rengi derim elbisenin modeli çok hoş ve şık

bencede pudra rengı olsun ama ten rengın de onemlı dıktırteceğin yer sana bu konuda yardımcı olacaktır. ben nişanımda balık bır elbıse gıymıstım o modellerde güzel

model süperr canım ama evde olucaksa uygun yani çalgılı nişana çok sade olur..evde olursa bu kıyafet muhteşem olur derim rengini beğenmedim sadece ben olsam mor yada vişne çürüğü tarzı bir renk diktirirdim üstünede bolero giyerdim darısı başıma inşalah

Teşekkür ederim arkadaşlar ten rengim buğday saçlarım siyah gözlerim yeşillll:)))

elbise cok güzel şık ve sade boyunuz da normal uzunlukta ise size yakışacagını düşünüyorum ve kesinlikle yaz olacagı için açık renk tercih edin cıvıl cıvıl pudra pembesi iyi bir seçim olur :)

Teşekkür ediyorummmm.bende pudra pembesini düşünüyorumm..:)

şimdi bu modeli görünce eski günlerim geldi aklıma.geçen sene bu zamanlar bende bu elbiseyi diktirmeye karar vermiştim.çok begenmiştim.fiyat istedim moda evinden 1,500 e dikeriz demişti.ama gittim bu elbisenin benzerini aldım bakırköyden hemde uyguna.rengi farklı ben fuşya aldım modelide buna çok benziyo ama birebir değil.hayırlı olsun şimdiden.hazır al diktirme bana kalırsa.

Merhaba esmersen kırmızı rengi tercih etmeni öneririm, açık tenliysen parlement mavisi yakışır. Mutluluklar.

çok zor ama bi o kadar da güzel telaşlarmışşş..:)ben konyada yaşıyorum burda iki yerden fiyat aldım ikisininde dikişlerini inceledim ikiside güzelldi.biri 650 tl biri de 350 tl fiyat verdi.hazır bu şekilde bir elbise bulabilirsem bende hazır almayı düşünüyorum.ne kadar incelesende insan tereddütde kalıorr diktirmeye gelince.offff napıcam bilmiorum açıkçası ama bu elbiseyi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…