Nişan Nişanım için çooooooooooooooook kararsızım yardım :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aynen bende sana katılıyorum . kısmetse benim de bahara nişanım olucak isteme söz nişan hepsi bi arada olucak sadece en yakınlarımız olucak akşam 10 oluncada saat gençleri arkadaş kardeşleri toparlayıp eğlenmeye gidicez dışarı . nişan davetiye salon vs... oooo çok uğraş boşa masraf o parayla eve güzel eşyalar alınabilir. Bir de gelenlere hediyelik dağıtıcam ya butik kurabiye yaptırıcam yada kalpli sabunlardan üzerine tarihini adınızı yazdırıosun çok şirin bişi oluo . Sonra kop kopp

Son düzenleme:
neden canım peki? eksileri neler ? bizim ailede ilk ben evleneceğim için akılda kalacak şeyler olsun istiorum

Canim akilda kalacak sey guzel bir pasta guzel hediyelikler ve hos ikramlar bende ki butun bunlari evde yapabilmek mumkun bende ki zaten cok fazla insan cagirilmadiginda daha nezih bir ortamda nisanini yapabiliyor insan ben oyle yapmayi dusunuyorum

Hmm düşünmekte fayda var ozaman :)

Kesinlikle iyi dusunmek lazim dugun hazirliklarinin disinda bosa kafa yormadan az masrafli hos bir organizasyon yapilabilir simdiden hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin canim

sagol canım benim :) peki bi yerde aile arası yemek nasıl olur akşam yemeği gbi o sırada takılsa yüzükler

sagol canım benim :) peki bi yerde aile arası yemek nasıl olur akşam yemeği gbi o sırada takılsa yüzükler

bence dışarda daha sonra yemek yenir kutlama gibi en ideali ev ve salonda yapmaktır yemekte takmak biraz alışılmışın dışında bi tarz .

Canim evde kucuk bir ktlamayla takin yuzuklerinizi sonra yemege cikin hatta gece gec saatte genclerle bir canli muzik bir eglence mekanina gidin cok guzel olur

Aynı şeyleri düşünmüşüz gerçekten, bende nişan töreninden sonra eğlenmeye gideriz diye düşünmüştüm.

Bir tanıdığım yldız hisar' da nişan yaptı 80 kişilik, sadece yakın akrabalar, ki çok fazla çevreleri de yok zaten. Öyle olsa güzel bir tören yapardım, ama sadece 1. derece ve yakın akrabalarım 200 kişi olur en az, arkadaşlarım var, erkek arkadaşımın da ailesi, çevresi var. Bir nişan için gereksiz gördüm bu kadar hengameyi, o kadar parayı çünkü bununla da kalmayacak arkasında düğün var, ev düzmesi var. Evde sade bir tören şık bir pasta, butik kurabiye, gelenlere nişan hatırası hediyeler daha çok cezbetti beni..

Canim akilda kalacak sey guzel bir pasta guzel hediyelikler ve hos ikramlar bende ki butun bunlari evde yapabilmek mumkun bende ki zaten cok fazla insan cagirilmadiginda daha nezih bir ortamda nisanini yapabiliyor insan ben oyle yapmayi dusunuyorum

Aslında evde mümkün zaten büyük nişan da önce kime ne yapıp dağıtacaksın ki, düğünde de az insan, nezih bir ortam istiyorum şu kalabalık çevre sorununu çözebilirsem eğer..

Aslında evde mümkün zaten büyük nişan da önce kime ne yapıp dağıtacaksın ki, düğünde de az insan, nezih bir ortam istiyorum şu kalabalık çevre sorununu çözebilirsem eğer..

Benim bir de cok az vaktim var iki ay kadar nisana gelenler zaten sevgilimin cekirdek ailesi onlara da nakisli havlu ve kurabiye yaptiracagim bohcam da hazir ilave olarak da ne yapsam diyorum

Benim bir de cok az vaktim var iki ay kadar nisana gelenler zaten sevgilimin cekirdek ailesi onlara da nakisli havlu ve kurabiye yaptiracagim bohcam da hazir ilave olarak da ne yapsam diyorum

Desenli sabunlar varya kese gibi bişeye koyarsın tek tek tül olsa şık durur kurdeleyle falan süslenirse de şık durur, bunu da düşünebilirsin.

Desenli sabunlar varya kese gibi bişeye koyarsın tek tek tül olsa şık durur kurdeleyle falan süslenirse de şık durur, bunu da düşünebilirsin.

Canim harika bir fikir ben bunu yazayim listeme

Canim ya ben avrupa yakasındayım keşke kendin için ayrı konu açsaydın iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…