Ben ayrı bir nişan düşünmüyorum şahsen, aile arasında söz- nişan bir arada çıkar diye düşünüyorum..
Çok gereksiz geliyor, nişan için ayrı bir koşturma, nişanlık davetiye vs. Ki bizim çevre de çok geniş, bir mekan tutsan sadece milleti eğlendirmiş olacaksın ayrıca gereksiz bir masrafa girmiş olacaksın.
Düğüne, gelinliğe, ev hazırlığına kafa yorayım diyorum sadece..
neden canım peki? eksileri neler ? bizim ailede ilk ben evleneceğim için akılda kalacak şeyler olsun istiorum
Hmm düşünmekte fayda var ozaman :)
sagol canım benim :) peki bi yerde aile arası yemek nasıl olur akşam yemeği gbi o sırada takılsa yüzükler
sagol canım benim :) peki bi yerde aile arası yemek nasıl olur akşam yemeği gbi o sırada takılsa yüzükler
aynen bende sana katılıyorum . kısmetse benim de bahara nişanım olucak isteme söz nişan hepsi bi arada olucak sadece en yakınlarımız olucak akşam 10 oluncada saat gençleri arkadaş kardeşleri toparlayıp eğlenmeye gidicez dışarı . nişan davetiye salon vs... oooo çok uğraş boşa masraf o parayla eve güzel eşyalar alınabilir. Bir de gelenlere hediyelik dağıtıcam ya butik kurabiye yaptırıcam yada kalpli sabunlardan üzerine tarihini adınızı yazdırıosun çok şirin bişi oluo . Sonra kop kopp
Canim akilda kalacak sey guzel bir pasta guzel hediyelikler ve hos ikramlar bende ki butun bunlari evde yapabilmek mumkun bende ki zaten cok fazla insan cagirilmadiginda daha nezih bir ortamda nisanini yapabiliyor insan ben oyle yapmayi dusunuyorum
Aslında evde mümkün zaten büyük nişan da önce kime ne yapıp dağıtacaksın ki, düğünde de az insan, nezih bir ortam istiyorum şu kalabalık çevre sorununu çözebilirsem eğer..
Benim bir de cok az vaktim var iki ay kadar nisana gelenler zaten sevgilimin cekirdek ailesi onlara da nakisli havlu ve kurabiye yaptiracagim bohcam da hazir ilave olarak da ne yapsam diyorum
Desenli sabunlar varya kese gibi bişeye koyarsın tek tek tül olsa şık durur kurdeleyle falan süslenirse de şık durur, bunu da düşünebilirsin.
Slm kızlar benimde sevdiceğim askerden nisanda gelecek , gelince söz yapacağız aileler arasında , daha sonrada haziran temmuz gibide nişan düşünüyoruz . Nişan için önerebileceğiniz yerler varmı ortalama 150 200 kişilik . İstanbul-anadolu yakası olsa süper olur ikimizde anadolu yakasındayız. Sağolun canlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?