Canim oncelikle hayırlı olsun. Benim de subat 7 de nisanim olacak insallah. 200 kisi olacaz evde yapmak cok mantıksız geldi salon tuttuk. Ankarada yasiyoruz o yuzden yer icin sana yardim edemen fakat evde yapman sizin icin zor olur bence
100-150 kişiyi eve sığdırabilecek arakadaşlarını tebrik et benim için
Ben ayrı bir nişan düşünmüyorum şahsen, aile arasında söz- nişan bir arada çıkar diye düşünüyorum..
Çok gereksiz geliyor, nişan için ayrı bir koşturma, nişanlık davetiye vs. Ki bizim çevre de çok geniş, bir mekan tutsan sadece milleti eğlendirmiş olacaksın ayrıca gereksiz bir masrafa girmiş olacaksın.
Düğüne, gelinliğe, ev hazırlığına kafa yorayım diyorum sadece..
katılıyorum..ayrı ayrı söz nişan yapmak mantıksız..bana kalırsa aile arasında yüzük tak o zaman herkesi çağırmak zorunda da kalmazsın hem nasılsa düğün yapcaksın o zaman çağırırsın işte milleti eğlendirmek için harcıyacağın parayı çok daha önemli şeylerde harcarsın
Canım mart ayında otelleri yada sosyal tesisleri düşünürsen uygun fiyatta teklifler alabilirsin...
Arkadaşımın nişanı geçen kış Sultanahmetteki armada otelde olmuştu herşey harikaydı
Canim öncelikle tebrik ederim.
Esimin o zamanlar ki ailevi problemleri yüzünden (büyükler arasinda) bizim nisanimiz ufak bir törenle evde yapildi.
Bazen heves etmiyor degilim söyle salonda güzel mi güzel bir nisanimiz olsaydi diyorum..
Ama inan ki hic bir önemi olmuyor ilerde
Sen esinle mutlu ol huzurlu ol birak nisanin sade kalsin hic fark etmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?