• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanım için çooooooooooooooook kararsızım yardım :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_smyy_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
130
5
318
Selam kızlaaar

Kısmetse mart-nisan gibii nişanım olucak ortalama 100-150 kişi gelecek diye hesapladım ama nerde yapacağıma karar veremedim hala :( dışarda yapayım diyorum bu sefer yer tutup nişanlanan arkadaşlarım saçmalama boşuna para vereceksin diyorlar evde yapsam o kadar insanı nereye sığdıracam :( bana fikir verir misiniz ne yapabilirim sizce ? avrupa yakası uygun fiyatlı nişan yapabileceğim biyer biliyomusunuzz

düğün ne zaman düşünüyorsun

Canim oncelikle hayırlı olsun. Benim de subat 7 de nisanim olacak insallah. 200 kisi olacaz evde yapmak cok mantıksız geldi salon tuttuk. Ankarada yasiyoruz o yuzden yer icin sana yardim edemen fakat evde yapman sizin icin zor olur bence

100-150 kişiyi eve sığdırabilecek arakadaşlarını tebrik et benim için

valla sığdırdılar yani komşulardan sandalye isteyerek :)) ama organizasyon zayıflığı oluyo illaki. bende başladım yer araştırmaya

Canim oncelikle hayırlı olsun. Benim de subat 7 de nisanim olacak insallah. 200 kisi olacaz evde yapmak cok mantıksız geldi salon tuttuk. Ankarada yasiyoruz o yuzden yer icin sana yardim edemen fakat evde yapman sizin icin zor olur bence

7 şubat doğum günüm :))) hayırlı olsun canm :)

Ben ayrı bir nişan düşünmüyorum şahsen, aile arasında söz- nişan bir arada çıkar diye düşünüyorum..
Çok gereksiz geliyor, nişan için ayrı bir koşturma, nişanlık davetiye vs. Ki bizim çevre de çok geniş, bir mekan tutsan sadece milleti eğlendirmiş olacaksın ayrıca gereksiz bir masrafa girmiş olacaksın.

Düğüne, gelinliğe, ev hazırlığına kafa yorayım diyorum sadece..

100-150 kişiyi eve sığdırabilecek arakadaşlarını tebrik et benim için

canım beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :1::1: topiği acan arkadasım sana da sunu soyleyebilirim ben de bi hesapladım nişanım olursa muhtemeln bi 70 kişi olur inş ama ben evde yapmak istiyorum pek mumkun görünmüyor. dısarda da danslı oynamalı olsun istemiyorum nası olcak bilmiyorum yemekli olursada pahalı olur sanki :50:

Canım mart ayında otelleri yada sosyal tesisleri düşünürsen uygun fiyatta teklifler alabilirsin...
Arkadaşımın nişanı geçen kış Sultanahmetteki armada otelde olmuştu herşey harikaydı:16:

Canim öncelikle tebrik ederim.
Esimin o zamanlar ki ailevi problemleri yüzünden (büyükler arasinda) bizim nisanimiz ufak bir törenle evde yapildi.
Bazen heves etmiyor degilim söyle salonda güzel mi güzel bir nisanimiz olsaydi diyorum.. :31:
Ama inan ki hic bir önemi olmuyor ilerde :34:
Sen esinle mutlu ol huzurlu ol birak nisanin sade kalsin hic fark etmez..
:16:

Ben ayrı bir nişan düşünmüyorum şahsen, aile arasında söz- nişan bir arada çıkar diye düşünüyorum..
Çok gereksiz geliyor, nişan için ayrı bir koşturma, nişanlık davetiye vs. Ki bizim çevre de çok geniş, bir mekan tutsan sadece milleti eğlendirmiş olacaksın ayrıca gereksiz bir masrafa girmiş olacaksın.

Düğüne, gelinliğe, ev hazırlığına kafa yorayım diyorum sadece..

katılıyorum..ayrı ayrı söz nişan yapmak mantıksız..bana kalırsa aile arasında yüzük tak o zaman herkesi çağırmak zorunda da kalmazsın hem nasılsa düğün yapcaksın o zaman çağırırsın işte milleti eğlendirmek için harcıyacağın parayı çok daha önemli şeylerde harcarsın :34:

katılıyorum..ayrı ayrı söz nişan yapmak mantıksız..bana kalırsa aile arasında yüzük tak o zaman herkesi çağırmak zorunda da kalmazsın hem nasılsa düğün yapcaksın o zaman çağırırsın işte milleti eğlendirmek için harcıyacağın parayı çok daha önemli şeylerde harcarsın :34:

canım bizde söz olmuyo zaten isteme töreninde taktaş takılıyo ondan sonra alyanslarımızı seçicez nişan öyle yapılcak. sözde de kimse olmıcak zaten iki aile olcak sadece istemeye geliyolar yani cümbür cemaat sülaleyi toplayamam evde.o yüzden nişanda yapıcam :) içime sinen biyer bulursm tabi

Canım mart ayında otelleri yada sosyal tesisleri düşünürsen uygun fiyatta teklifler alabilirsin...
Arkadaşımın nişanı geçen kış Sultanahmetteki armada otelde olmuştu herşey harikaydı:16:

sosyal tesislere baktım dün 200 kişi için 6000tl fiyat verdi düşünücem belki orası olur :) armada otelede bakayım bugün hemen çok sağol :)

Canim öncelikle tebrik ederim.
Esimin o zamanlar ki ailevi problemleri yüzünden (büyükler arasinda) bizim nisanimiz ufak bir törenle evde yapildi.
Bazen heves etmiyor degilim söyle salonda güzel mi güzel bir nisanimiz olsaydi diyorum.. :31:
Ama inan ki hic bir önemi olmuyor ilerde :34:
Sen esinle mutlu ol huzurlu ol birak nisanin sade kalsin hic fark etmez..
:16:

saol canım :) ablamda evde sade bi nişan yapmıştı iki aile vardı sadece oda sizin gibi düşünüyor ama ben biliyorum ki öyle yapsam içimde kalır :) bide şuan evin tek bekarı benim o yüzden son olarak herşeyi güzel yapmak istiyorum içimde hiç birşey kalmadan :)

Slm kızlar benimde sevdiceğim askerden nisanda gelecek , gelince söz yapacağız aileler arasında , daha sonrada haziran temmuz gibide nişan düşünüyoruz . Nişan için önerebileceğiniz yerler varmı ortalama 150 200 kişilik . İstanbul-anadolu yakası olsa süper olur ikimizde anadolu yakasındayız. Sağolun canlar :)

Canim ben aile arasinda yap derim evinde guzelce masraf edecegine ceyizindeki eksiklerini tamamla hazirla guzel bir nisan bohcasi soyle kullanisli esyalardan ne guzel olur paran da cebine kalir

neden canım peki? eksileri neler ? bizim ailede ilk ben evleneceğim için akılda kalacak şeyler olsun istiorum

Back