nişanım bozulmak üzere :(

ahh neler dedim neler.. şu an ailesiyle devam etmeyi de göze alamıyor çünkü huzuru yok bensiz. O bitti gözüyle bakmıyor arada beni yoklamaya çalışıyor ne durumdaym diye ama şurda 1 ay kalmştı nikaha ve ortada hiçbirşey yok düşündükçe kalbim parçalanıyor sankiiiii :KK61:

Bu arada benimde eskiden bi sevgilim vardı ölüp bitiyorduk birbirimize
Ama ailesi sorun oldu, ya o kız ya biz dediler o da ailesini seçti doğal olarak zor da olsa
O an beni seçmeliydi, aşk galip gelirdi her şeye diye düşünüyordum ama evlenince anladım ki istenmeyen ailede gelin olmak zor olurdu bunu evlenince anlıyorsun

bahaneyle mesaj atmış bana nasılsın diye, hala yüzükle dolaşıyomuş, ailesine ayrıldığımızı da söylememiş, herşeyim altüst oldu çok mutsuzum diyor, afedersiniz p. gibi ortada kaldım diyor. ama bişeyler düzeltmekle ilgili de birşey söylemiyor. Off napcam ben elimden de hiçbirşey gelmiyorkiii o_O
Senden bekliyor çünkü

Şu mesajda aslında gerçek düşüncelerini söylemiş
Sorunu annesinde değil sen de görmüş
Böyle birini özleme bile.

geçen haftaki son buluşmamızda bile benim haklı olduğumu, ailesinin boş yere baskı ve inat yaptığını söylüyordu. yani kimin haklı kimin haksız olduğunu çok iyi biliyor aslında. Şu an ayrılık noktasına geldiği için bir nevi vicdanını rahatlatmak için benim üstüme atmaya çalışıyor.

geçen haftaki son buluşmamızda bile benim haklı olduğumu, ailesinin boş yere baskı ve inat yaptığını söylüyordu. yani kimin haklı kimin haksız olduğunu çok iyi biliyor aslında. Şu an ayrılık noktasına geldiği için bir nevi vicdanını rahatlatmak için benim üstüme atmaya çalışıyor.

Bence artık telefonlarını açma, dinleme bile kesin olarak nişanın bozulduğunu herkese söyleyin.
İleride çok üzülürsünüz üzer sizi bu aile

Bugün tam anlamıyla bitti. O kadar üzgünüm ki içim o kadar acıyor ki... böyle bir mesele yüzünden olacak şey mi? ve hala bugün diyor ki benim annem çok iyi biriydi sen geçinemedin ne istediler ki senden?? Hayallerim umutlarım herşeyim yıkıldı ve şimdiden onu çokkk özledim

Ah o anaları zaten hep iyi insandırlar, melektirler gelin kısmı geçinemez.
Seni anlıyorum canım ama aileci adam ailecidir değişmez.
Benim eski eşim de ailesini karşısına alıp evlendi, beni tercih etmişti güya ama evlenince aradan zaman geçince karaktersizlikleri de ortaya çıkıyor.
Seninki hala büyümemiş, şimdi üzül ileride boşanmış bir kadın olacağına nişanı atmış bir kadın ol...

X