- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
-
- Konu Sahibi matmazell26
Sende demiyor musun hiç birinde yanımızda yoktun , kızın evleniyo diye yoğundun..diyor ki zaten senin istediğin olacak ama yanında bende olmalıydım, yani bundan yola çıkarak kendisine kıymet verilmediğini düşünmüş...
inanın ki aynı şeyi dedim biraz da sen tehdit et onları eninde sonunda gelecekler öyle silmek kolay değil dedm ama ailesini benden iyi tanıyor ve diyorki çok kolay silebilirler beni o yzden göze alamıyor. Off Allah'ım kafayı yicem iki kuruşluk insanların şu çektirdiklerine bakkProfilinize baktim muhendis oldugunuz yazıyo esinizde sizin gibiyse kimseye ihtiyacınız yok esinizde rest cekmeli bence ya ikimizi beraber kabul edin ya da ikimizi beraber unutun demeli
pasif mii? onlara sorsan cazgırr dikkafalı inatçıı dili pabuç kadar herşeye cevap veren biriyimşu erkek ailelerine ne oluyor ya...gelinlerinin de bir ailenin kız evladı olduğunu neden idrak edemiyorlar acaba? sanki prens william ın aileleri anasını satayım. çok sinir oluyorum böyle hikayeleri okudukça...senin başına ne geldiyse fazla yumuşakbaşlılığından gelmiş. sen daha beter cazgır ol. böylelerine böyle tavır yakışır. ailen de fazla pasif kalmış. kız tarafısın sen. sanki zorla evleniyorsun oğullarıyla. nişanlının da senin arkanda güçlü ve sağlam biçimde durması lazım ki tek kelime edemesinler.
Bence sen kendi kendine çektiriyorsuninanın ki aynı şeyi dedim biraz da sen tehdit et onları eninde sonunda gelecekler öyle silmek kolay değil dedm ama ailesini benden iyi tanıyor ve diyorki çok kolay silebilirler beni o yzden göze alamıyor. Off Allah'ım kafayı yicem iki kuruşluk insanların şu çektirdiklerine bakk
Canim boyle bitecekse bitsin zaten zorlama seni uzmeye haklari yok sen kimseye birsey yapmamissin ben sucu nisanlinda gordum kusura bakma arada duzgun kopru olamamis ailesinin kesesine guvenerek evlenmeye kalkmis simdi de onlar destegini cekince boyle olmus tabiiki hic ustunde durma boyle cirkef bir aileye girilmez zaten birak defolsun gitsinler nisanlin da anasinin eteginin dibinden ayrilmasin bulacagi kizi da ona gore bulsundemen gereken şey:'bu gelinliği ben giyeceğim.sizinde olmanızı isterdik fakat kızınızın düğününe yoğunlaştığınız için bunu da kendimiz hallettik.bunda abartacak birşey yok,ben saygısızlık etmedim,benimle bu şekilde konuşmayın lutfen.'
söyledim, diyorki olsun sen çıtlatsaydın bana gelinliğe gittiğini. maddi olarak da babası çok attı tuttu size şunu alcam bunu alcam falan filan nişanlım da onun hazır parasına güvendi, ama bu kadar kalleş olduklarını bilmiyordu. Bana açıkca kendi dedi demek ki ailem beni sevmiyor bana güvenmiyor ki bana bunları yapıyorlar, ama onları silip evlenme gibi bir saygısızlığı da kendime yakıştıramıyorum...
ah ahh işte o kadar kolay gemileri yakamıyorumm kahretsinnnBence sen kendi kendine çektiriyorsun
Nişanlına de ki bi gelinlik yüzünden olayı bu kadar büyüten aile beni istese bile ben artık istemem
Sende madem ailem ailem diyosun, güle güle benim vicdanım rahat.
Sen bilirsinah ahh işte o kadar kolay gemileri yakamıyorumm kahretsinnn
pasif mii? onlara sorsan cazgırr dikkafalı inatçıı dili pabuç kadar herşeye cevap veren biriyim
ah ahh işte o kadar kolay gemileri yakamıyorumm kahretsinnn
4.sü ise nişanlın çok istikrarlı gelmedı bana bu konuda nasıl yapacagız diye sana neden soruyor en buyuk problem aılesı o halde secımını yapacak ya aıleısnı yada sızı sececek tabı gercekten sızınle evlenmek istiyorsa!!
evet bencedebence ailemi alttan al ortayı bul idare et git özür dilemeye kadar gider bu cümle ama diyemio tabi....
Bugün tam anlamıyla bitti. O kadar üzgünüm ki içim o kadar acıyor ki... böyle bir mesele yüzünden olacak şey mi? ve hala bugün diyor ki benim annem çok iyi biriydi sen geçinemedin ne istediler ki senden?? Hayallerim umutlarım herşeyim yıkıldı ve şimdiden onu çokkk özledim