- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- Konu Sahibi matmazell26
sırf bu yüzden işi bitirdiysen çok kötü yapmışsınKendimi çok değersiz hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırf bu yüzden işi bitirdiysen çok kötü yapmışsınKendimi çok değersiz hissettim
cnm ne oldu son karar nedir? acaba kv ile konuşurken çok mu sert tavır yaptın. çünkü söylediklerinde haklısın bu kadar büyütmemeliydi kv ve nişanlın
Sorsana kvye kendi kizinin kv si ilgileniyormuymus tum dugun telasesiyle yoksa aman siz yapin beni karistirmayin mi diyormus..
Ben kiz evlendiriyorum dugun telasim var ne demek..
Senin nisanlin saksi mi..
Kiz tarafi olarak ailen devreye girmesi gerekirdi, erkek tarafi cok ilgisiz vs vs diyip kv ye ayar cekilirdi..
Boyle olunca birebir seninle muhattap olmus yuzgoz olmussunuz.
Bu kadar sey sadece bir gelinlik yuzunden mi ortaya ciktii?Benim ailem hiçbir zaman birşeye müdahale etmek istemedi, aman kızım bir sorun olur bizden bilirler diyerek onlarda herşeyi bize bıraktılar böylesi işimize gelmişti zaten. Ama gelinlik bahanesi büyüdü büyüdüüü abartıldı, tam 3 haftadır gözyaşı dökmekten içim eridi. Hatta bayramda ailesiyle barışırız diye düşünmüştüm ama anne babası bayramda sakın bize gelmesin kovarız demişler...
canım bırak inceldiği yerden kopsun hep böyle sıkıntıyla nere kadar yaşarsın ki yakma kendini çok yıpranırsın ailesinin ağsına bakan adam yuvasını sahip çıkamaz sen ne zaman pes edersen o zaman kurtulursun
aslında nişanlımla o kadar güzel ve uyumlu bi ilişkimiz var ki her gören tencere kapak gibi tamamlıyorsunuz birbirinizi diyorlar ve 2,5 yıldır gerçekten hiçbir sorunumuz olmadı, böyle bir sebepten bitirmekte hem bana çok koyuyor hem de çok içimi acıtıyor