nişanım bozulmak üzere :(

Nişanlınız yanınızdaysa gelmezlerse gelmesinler.

Sonradan çok pişman olurlar.

Ama nişanlınız geri adım atacak gibi. Bence resti çekin. Ya aileni ikna edersin ya da etmeden evleniriz ya da benim yüzümü göremezsin deyin.

valla bana öyle gelmedi canım hiçde papuç gibi değil tabiri vur kafasına ekmeğini al
nişanlın bunlarla başa çıkamıyorsa kendine güvenmiyor sa
bence daha adım atma evliliğe sana yazık canım sana yıpranırsın
sen diş geçir bakayım üstte çık bakayım neler yapacak sanıyorsun o zaman durulur
ben bu kaynanaları anlamam ki ne yani oğlunuz altından mı
hele bu erkeklerin ayakta duramayışı beni çıldırtıyor
ama ne hikmetse karılarına gelince gösterirler

AYNEN katılıyorum bu kadın seni istemiyor apaçık ortada. Seni suçlu göstererek oğlunun seni terketmesine sebebiyet vermek istiyor bence. Eğer içinde kuşku varsa lütfen bin kere daha düşün. Boşanmak daha acı verici.

Maddi yardim önemli değil takma kafana kredi çekeriz ikimizde çalışıyoruz öderiz dedim o da takmiyorum falan diyo ama sanırım cesaret edemiyo ; ((

bana da bahane gibi geldi, en baştan madem bu kadar kendi fikrinin sorulmasına önem veriyor , saygı bekliyor, neden her şeyi gençler siz halledin demiş?

tabi o sırada kendi kızını evlendirme uğraşları vardı, bunlarla uğraşmak istemedi.. baktı ki siz ve nişanlınız her şeyin altından kendiniz kalkıyorsunuz, nişanlınız da anladığım kadarıyla sizin sözünüze,fikrinize değer verip uyuyor.. klasik kıskanç kaynana, aboooo oğlumu kaybediyorum mantığıyla dişini göstermeye başlamış aba altından..
bence bu durumu açıkça nişanlınızla konuşarak ,onun nabzını ölçün. çok pasif kalırsa gidişat şunu gösterir : evlendiğinizde de bu kv nin ulu gölgesi hep üstünüzde olacaktır.

Evlenirken herşeyi eşim le ben hallettim kimseyede bişey sormadık ben olay nişanlında bitiyor hoş ben başında annemede kvlerede biz herşeyi kendimiz seçicez öyle yok çarşı gezmesi o bu bilmem demiştim
Kv çok acayip bir insan uğraşabilirmisin bilmiyorum biraz pasifsin çünkü

Gözünü aç ve aileni de kendinide ezdirme. Aranızda cinsel bi durum oldumu bu kadar alttan alma sebebin nedir taş olsa çatlar

kesinlikle her harfine katiliyorum ozellikle 4.sune

Hayır cinsel hiçbir şey olmadı aramızda kesinlikle. Ben ellerine koz vermemek için alttan almaya çalıştım hep ona rağmen böyle bir kusur! buldular.

at nisani nisanlinin akli basina gelir belki ben evlat degilmiyim soylenir ailesine

Her turlu hazirlik yapilirken adetleri yokmusta is gelinlige gelince mi adetleri hatirlamis sevgili kv?
Belli ki bahane ariyormus. Gelinlik mevzusu olmasa baska bahane bulacakti.

ama bu sebeb olmamalı çok saçma

bu sebeb yüzünden nişanlınızın bilmiyorum demeside çok üzücü

garip geldi bana

Kızlar bende ayrıldım nisanlimdan bunların manyak ailesi yüzünden olanlar bize oluyor benimde zoruna giden bayram ziyaretine gelirken elleri bos gelmeleriydi benim takintiliyim sizce olması gereken bir çikolataya yada baklavaylami gelinmelimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…