merhaba arkadaşlar, yeni üye oldumm buraya derdimi anlatcak yer arıyoruumm ;(
Biz 2 yıllık flört döneminin ardından nişanlandık. 5 aylık sürede nişanlımın ailesi hiç bir şekilde benim ailemle ve benimle hazırlıklarla, yapılacaklarla ilgili konuşmadı. Bu arada kızlarını evlendiriyorlardı hep onunla ilgileniyoruz yoğunuz bahanesi sundular. Gençler siz halledin dediler. Herşeyi nişanlımla ben yaptım. Nişan alışverişi, nikah mı düğün mü olacağı, ev tutulması herşeyi biz ayarladık. ve ben bu arada gelinlik bakmaya başladım bir yerle anlaştım ve nişanlımla ilk provaya gittik. Annesi bunu duyunca nasıl bize sormadan gider yaptırırsın, adet bu mu, dedi ve (üstüne basa basa) çok saygısızsın dedi. Bende sakin bir dille 'bu bir saygısızlık değil, hem gerçekten adetlerinizin böyle olduğunu bilmiyordum, şimdiye kadar da herşeyi biz ikimiz yaptık bunu da onun gbi düşündüm dedm. sorun gelinlikse iptal ettim, sizin istediğiniz yerden olsun dedm. Bu sefer de geçti artık karar vermişsin, sen bize nasıl cevap verirsin anneye cevap verilmez saygısızsın dedi :/ Nişanlıma da bu şimdi böyleyse ilerde neler yapar aç gözlerini falan filan demeler... sonunda anne babası ya biz ya o dediler. evlenirsen hiçbirşyine gelmicez yüzünüzü görmücez, bir kuruşta para yok sana dediler. O da çok direndi ailesine ben onu iyi tanıyorum böyle seviyorum mutlu olacağımıza inanıyorum diyor ama yok acaip bir inatlaşma var ortada. En son bugün konuşmamızda dili varmadı söylemeye ama ailem kararından vazgeçmiyor, nasıl olacak falan filan diye söylendi. evlenmemize 1 ay kaldı ama ortada daha hiçbir eşyam yok
kayınpederm beni çok severdi onu da doldurdu. beni kocasından damadından oğlundan kıskanıyor, sanıyor ki evlenince oğlunu onlardan koparıcam. napcam bennn