- Konu Sahibi mucizem5322
-
merhaba canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın :)
benım nişanımda lokalde olmustu.. evımız kucuk oldugu için sıgmayız die dusunmustuk..
hemen yazıyorum :)
pasta kesecekmısınız? biz pasta yaptırmıstık 250kişilik
tabi pastanın yanına yıne meyve suyu 250 kişilik
naylon tabak,catal,bardak (su içmek isteyen olursa die), 2damacana su goturmustuk.. zaten bide yer kirası verıyorsun ( en azından sandalye masa kiralama derdınden kurtuluyorsun)
birde bizim akrabalar uzakta olduna ,oglan tarafına uzaktaydı kısaca uzaktan gelenlere evde yemek pişirdik ve yedırdık
sonra damada takım elbise vs alındı sarardan tabı onlarda bana aldılar neyse toplam fiyatı yaklasık 1000ytl ye mal oldu bize ama herkeste memnun kaldı :))
kolay gelsin a.s.
canım tam da istanbuldaymışsın biz de cafe tutmuştuk sana şöyle söyliyim çok güzel oldu 750 ytl peşin tuttuk ama içinde pasta,kuru pasta,meyve suyu,müzik,mekan,fotoğraf,kamera(Fotoğraflar sınırsız ama cd halinde veriyor sana )İnanılmaz oldu herkes hala bahsediyormuş özellikle nişanlımın tarafı.istanbul haznedar da canım cafe garden sen nerde oturuyorsun?Ama abbada haklı o tür bir yer de tutabilirsin ama bütçen yeterse cafe süper oluyor eğer haznedar uygunsa sana cafenin bilgilerini veririm
Teşekkür ederim canım. Pasta kesilecek ama biz evde yaparsak 50 kişiyi geçmez tabak çatal bardak gibi şeyleri plastik alıcaz. Bizim buralarda bir cafe buldum ben mekan çalgı hizmet içinde 500 istiyor pasta meşrubat olursa 700 istiyor.Kararsız kaldım. mirmirmirmir
bende ilk başlarda senin gibi düşünmüştüm ama en son salonda yapmaya karar verdik. çünkü birilerini çağırmasan kırılacaklar o yüzden herkesi çağırdık gelmek isteyen herkes gelir diye düşündük. bu hafta sonu salonu kiralayacağız. müzik ve pastayı kendimiz hallettik. ama herkesin beraber sıkış tıkış olmasındansa rahat rahat olursunuz. mutluluklar dilerim
canım tam da istanbuldaymışsın biz de cafe tutmuştuk sana şöyle söyliyim çok güzel oldu 750 ytl peşin tuttuk ama içinde pasta,kuru pasta,meyve suyu,müzik,mekan,fotoğraf,kamera(Fotoğraflar sınırsız ama cd halinde veriyor sana )İnanılmaz oldu herkes hala bahsediyormuş özellikle nişanlımın tarafı.istanbul haznedar da canım cafe garden sen nerde oturuyorsun?Ama abbada haklı o tür bir yer de tutabilirsin ama bütçen yeterse cafe süper oluyor eğer haznedar uygunsa sana cafenin bilgilerini veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?